Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowany polkami

Trafiłem na dziewicę ...niestety

Polecane posty

Gość loliteczunieczka
A może tak dowód szacunku? A szacunek to już chyba z miłością duzo wspólnego ma. Może dziewczyna ma jakis uraz, traumę? różnie bywa.

Gość do Olorinek
z tym pierwszym wpisem niezły suchar..wymyśl coś innego

Gość loliteczunieczka
Jak się nie podoba taki układ, to won dupczyć inne. Jest tyle naokoło chętnych cipek, że towaru raczej nie zabraknie na dłuuuugie lata. :)

loliteczunieczka Pewnie uważasz się za "szanującą siebie" dlatego pozwalasz sobie na nazywania "towerem" pozostałe kobiety. Powiem ci jako facet, że takim jak ty wydaje się, że są kimś, ale tak naprawdę jesteście nikim- zwykłymi szaraczkami cierpiącymi na megalomanię. Czekaj sobie rok z seksem, na pewno jest mnóstwo facetów, którzy marzą czekać tak długo (ironia). To ty tracisz i nikt więcej. I nie gadaj (bo na pewno chciałabyś to napisać), że facet, który nie chce czekać roku jest nic niewarty i nie szanuje kobiety- nie raz słyszałem o parach, które poszły do łóżka na pierwszej randce a potem spędzili ze sobą całe życie. Ale takie ograniczone osobniki jak ty pewnie nawet nie dopuszczają tego do siebie, bo wolicie się wywyższać, gdyż macie swoje pseudozasady i iluzje, że jesteście lepsi od innych- oczywiście żyjecie w błędzie.

Gość ghrrrrrrr
Kiedyś też byłam dziewicą (jak każda kobieta) i swoje dziewictwo straciłam późno (w wieku 21lat) Myślę, że trochę jest w tym prawdy, że im dłużej kobieta nie uprawia seksu to tym bardziej pruderyjna. Ze mną tak było, jednak myślę, że to jest na swój sposób przyjmowana maska. Wcale nie szukałam księcia z bajki, tylko faceta, któremu można zaufać, i to nie jest zależne od dziewictwa, bo myślę, że teraz również bym się tym kierowała. Również myślałam, że dziewictwo stracę po jakimś roku znajomości ale rzeczywistość okazała się inna. Mój facet był na tyle godny zaufania, że był w stanie mi się dobrać do majtek po miesiącu a seks uprawialiśmy po jakichś 2-3miesiącach (w związkach z nie dziewicami jest podobnie) Nie wiem czy jest jakaś zależność czy jest się dziewicą czy nie. Jeśli ine będziecie godni zaufania lub nie będziecie kręcić dziewczyny to nawet jeśli wcześniej miała 20 partnerów seksualnych to wam do łóżka nie wskoczy.

Gość mika03
Myślę, że jak chłopak naprawdę kocha dziewczynę, to poczeka tyle czasu ile będzie tego potrzebowała dziewczyna. Seks z musu to nic przyjemnego, a później się tylko żałuje, że oddało się byle komu. Ja sama mam 18 lat i jestem jeszcze dziewicą. Z chłopakiem jestem już prawie rok (on nie jest już prawiczkiem) i seksu jeszcze nie uprawiamy. On rozumie, że nie jestem jeszcze gotowa i wytrwale czeka, chociaż bardzo tego chce ;) Przynajmniej wiem, że jemu zależy na mnie, a nie na seksie.

Gość teresa lipowska
to samo z facetami! im dluzej jest prawikiem tym pozniej gorzej dla niego i jeszcze tragiczniej dla partnerki!!! Kobiety oczekuja doswiadczonych i znajacych sie na rzeczy a nie ciot majacych problem ze wzwodem bo sie tak stresuje a potem konczy po minucie!

Gość ..T
Jezusie Maryjo i wszyscy święci. Naprawdę musicie wszystkich wpieprzać do jednego wora? Ktoś jest dziewicą, bo łazi do kościoła, słucha pierdółek, ma facia i mówi mu "Nie poruchasz", a są laski, które jeszcze nie spotkały odpowiednich facetów na swojej drodzę i nie poszły z byle kim do łóżka. Nie wszystkie są pruderyjne. Są też paszczaki, grubasy, zakonnice i co sobie tam jeszcze wpiszecie, wymyslicie.

Gość lachoń
no to jezeli ktos ma zamiar czekac z tym przez rok to niech sobie znajdzie takiego jak on- dziewica z prawikiem i wtedy niech sobie i 10 lat czekaja. Jezeli taka dziewica ma zamiar meczyc chlopaka (ktory nie jest prawikiem) i kazac mu czekac lata to niech sobie lepiej odpusci i go zostawi

Gość qtaFON53staryPryk
i to nie ma nic wspolnego z "miloscia" jak kocha to poczeka itd. Potrzeby seksualne to ludzka natura i normalna rzecz, przetrzymywanie w sobie swoich potrzeb nie jest dobre, jezeli druga osoba nie jest gotowa na sex to niech spada a nie zmusza kogos do czekania i szntazuje, ze jak kocha to musi czekac i byc wyrozumialy

Gość do studenciak
"Czekaj sobie rok z seksem, na pewno jest mnóstwo facetów, którzy marzą czekać tak długo (ironia). To ty tracisz i nikt więcej." Może wy zyskujecie bo macie wokół siebie łatwe pojemniki na sperme i szybko możecie sobie ulżyć bez wysiłku i przy okazji pochwalić sie kumplom, ale dziewczyna nic nie zyskuje a wręcz przeciwnie. Facet często dopiero po seksie pokazuje swoje prawdziwe oblicze i nagle się okazuje że to dziewczyna jest szmatą i że się nie szanuje. Także standardowe podejscie facetów na zasadzie "jak dziewica to znaczy że coś z nią nie tak i że jest dziwaczką, trzeba ją popierdolić i wyśmiać a jak nie dziewica no to wtedy to już jest zupełnie co innego to wtedy to jest kurva i też można jej dupe obrobić przed kolegami" A potem wyjdzie taka za mąż i mąż ma psychozę że nie był pierwszym i żal do niej że tak sie szmaciła.

Akurat ja do takiej hołoty nie należę, co uważa kobietę za szmatę tylko dlatego, że poszła do łóżka. Uwierz mi, że tylko prostaki tak robią a ich można przecież zdemaskować. Poza tym jeśli facet tak bardzo przejmuje się, że jego dziewczyna/żona nie była dziewicą jak się poznali to znaczy, że ma kompleksy, problemy emocjonalne czy po prostu jest nienormalny. Żaden zdrowy i normalny facet nie będzie robił z takiej błahostki problemów ani sobie ani swojej kobiecie.

Gość dorośnij smarkulo
mika03 Widzisz, że jednak zależy mu na tobie a nie na seksie a pomimo to nadal każesz mu czekać na seks. Wszystko ma swoje granice. Nawet jak facetowi rzeczywiście zależy na kobiecie a nie na seksie to takiemu też kiedyś kończy się cierpliwość. Strasznie jesteś niedojrzała i nie chodzi o seks, ale ogólnie o bycie w związku.

Gość studenciak dobrze mowi
zgadzam sie na 100% i jestem kobieta. dziewczyny jesli nie macie potrzeb seksualnych to dajcie facetom spokoj. bo takie podejscie, ze juz czeka rok to wiem ze mu na mnie zalezy a nie na seksie jest po prostu chore !!! zalezy mu na tobie i dlatego chce sie z toba kochac. a rok kazac czekac no sorry !! puknijcie sie w glowe. rozumiem 3-6 miesiecy ale dalej to juz paranoja.

Gość antyprawik
Kobieta, które nie chce uprawiać seksu jest jak samochód, który nie chce jeździć- jedno i drugie jest bezużyteczne.

Gość gardzę dziewicami
Nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę z dziewicą.