Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darunia091

Problem z licencjatem - projekt badawczy

Polecane posty

Witam wszystkich, mam niestety mały problem. Jestem pierwszym rocznikiem, który nie piszę tak jak dotychczas pracy licencjackiej, tylko mam przeprowadzić projekt badawczy a w tym ankietę, w której badam określoną ilość osób z danego środowiska. Oczywiście poleciałam w tematem "Rola pracy funkcjonariusza służby więziennej w życiu emocjonalnym rodziny". Może dla większości jest to banalny temat, w sumie dla mnie też był do czasu gdy nie dowiedziałam się, że mam na 50 funkcjonariuszach przeprowadzić ankietę. I tu mam problem, nie mam pojęcia jakie pytania mam w tej ankiecie zamieścić abym mogła później napisać na ich podstawie projekt badawczy. Czy mógłby ktoś mi cokolwiek podpowiedzieć? Mam pustkę w głowie, w bibliotekach zero materiałów na ten temat i jestem w czarnej dupie :D Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź.

Gość erhhjhjhjhj
ja bym wszsytko zmyslila ;) przeprowadzac wywiad z 50 facetami, bez sensu

Gość upieczona6465
To praca z resocjalizacji? Rozwiń co chcesz badać.. Jaki jest przedmiot badań w metodologii? Temat jest mglisty i mało klarowny dla mnie. Promotor go zaakceptował?

Gość darua21
Nie z resocjalizacji, jestem na prewencji patologii i zagrożeń społecznych. No mój promotor zaakceptował ten temat i nie wiem jak go ugryźć. Chcę zbadać funkcjonariuszy pod kontekstem tego jak ich praca wpływa na życie prywatne, ująć przy tym tez wypalenie zawodowe, moim zdaniem te dwie rzeczy się łączą. Ale głownie chodzi o to czy rozgraniczają pracę i życie prywatne. Muszę zadać w ankiecie o tyle trafne te pytania abym mogła to zbadać.