Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele 20142014

proszę o opinię tego fotografa

Polecane posty

Gość wesele 20142014

nie jest to reklama, poprostu juz nie wiem jak mam szukać tego fotografa ;( jestem zrozpaczona, bo tyle jest naciągaczy, a znajomi brali samych drogich i wcale nie jakiś super. http://krzysztofwasiuk.pl co myslicie o jego zdjeciach? zastanawiam się nad nim, bo jest niedrogi, a zdjecia mi sie podobają. proszę też o opinie fotografów. dodatkowo podaję stronę, na której go znalazłam. http://www.zpfs.org.pl/foto/ czy jest na niej ktoś wart polecenia? pomocy!!!

Gość taka sobie ja22
Uprzedze tylko ze sama jestem poszukującą panna młoda, nie kimś kto sie zajmuje fotografią. Powiem szczerze ze zdjęcia również mi się podobają ale czy ten pan jest niedrogi? 3200 za fotografa to nie dużo? Wydaje mi się ze jednak tak...

Gość wesele 20142014
wiesz co, nie wiem, wydaje mi sie, że niedużo, bo fotografowie proponują dzisiaj ceny zwykle ponad 4tys, zł a nie dam się zwariować aż tak. postawiłam sobie granicę do 3500zł, bo kontaktowałam się już z wieloma i to co proponują, to niestety nie na moją kieszeń, a zdjęcia wcale nie sa ładne na pierwszy rzut oka. taka sobie ja22 a Ty jak szukasz fotografa? masz kogoś na oku? ale zdjęcia Ci się podobają ogólnie?

Gość Gnom Kafe
ALE BIEDNA KOBIETA!!!! Wszędzie fotografowie oszukują naciągając biedne przyszłe PM i jedynie zostaje forum kafeterii gdzie króluje uczciwość. Dobrze że jest tak bardzo wiarygodne miejsce w internecie gdzie nikt pod nikogo się nie podszywa. Będąc bezguściem nie ma jak wirtualne przyjaciółki które we wszystkim pomogą. z drugiej strony jak się nigdzie nie ma przyjaciół to przynajmniej tutaj można się rozdwoić i samemu ze sobą popisać. A tak na marginesie przed panem Wasiakiem jeszcze mnóstwo nauki jako fotograf a jeszcze więcej nauki posługiwania się marketingiem. dodam uczciwym marketingiem.

Gość Gnom Kafe
Jeśli ktoś chce proszę podać swój adres to wyśle oryginalne powalające zdjęcia które pan Wasiak zrobił na ślubie i plenerze. Będą to wszystkie zdjęcia a nie powybierane na stronę. Najlepsze będą z pleneru nocnego na tle Pałacu Kultury gdzie naprawdę Pałac kultury wygląda pięknie w całej swojej okazałości. Spytacie się jak wygląda para młoda? Odpowiem, gdzieś tam przy okazji na zdjęciach jest.

Gość Gnom Kafe
Jeśli będę miał trochę czasu to zrobię stronkę na której umieszczę zdjęcia pana Wasiaka i dodam link do jego autorskiej strony. Może być z tego przednia zabawa Dodam do tego zdjęcia plenerowe które miesiąc później zrobił drugi fotograf biorąc za 100 wydrukowanych zdjęć w formacie 18x25 1000 zł. Zeskanuje też rachunek do tych zdjęć. SZLAK MNIE TRAFIŁ JAK ZOBACZYŁEM TEN TEMAT

Gość Fabrizio Pergasso
Dawaj Don Kichocie w marchewkowym kolorze, dawaj, nie gadaj tylko dawaj, czekamy.

Gość wesele 20142014
czy mogę kogoś poprosić o rzetelną opinię? Gnom Kafe poprzyj swoją opinie zdjęciami, udowodnij, że niewarto go brać, bo na tym mi zależy. niedługo podam Ci maila i proszę o przesłanie tychże zdjęć. ja tak samo mogę nie uwierzyć, że to są JEGO RZECZYWISTE gnioty, jak Ty uważasz, że jest to ukryta reklama. tak jak pisałam, koleżanki proponują mi fotografów, za które płaciły kosmiczne pieniądze, a mnie na to nie stać i szukam tańszego

Po prostu się z nim spotkaj i poproś o zaprezentowanie kilku pełnych reportaży. Mi się jego zdjęcia podobają, chociaż od kolorów i ostrości trochę bolą oczy. Co do zarzutu, że nie na każdym zdjęciu jest wyeksponowana para to o moim też tak pisali, a mi się akurat taki styl podoba.

Gość Owocowa jak ta lala
Czami taki styl gdzie nie widać panny młodej jest super. Nie wszyscy przecież są piękni ładni i super wychodzą na zdjęciach. Co do kolorów zawsze myślałam że kolory powinny byś wierne oryginałowi ale jeden woli prawdziwą czekoladę drugi wyroby czekoladopodobne. Śmieszne że ten drugi będzie do wyrobu podobnego do czekolady dorabiał mnóstwo teorii.

Gość wesele 20142014
weseliczka dasz mi stronę do swojego? największy problem mam własnie z fotografem, bo tak jak pisałam, znajome polecają mi swoich, ale nie stać mnie na nich. tak więc stwierdziłam, że usiądę, poszukam jakoś. ale tak na prawdę większość zdjęć jest w tym samym stylu. a jak już znajdę coś na prawdę fajnego, to cena zaczyna się od 4500zł...

Gość wesele 20142014
a tez pytam o opinie, bo może ktoś miał tego fotografa, może te zdjęcia, które wstawia wcale nie są jego... boję się, bo wiem, że w sieci jest mnóstwo naciągaczy ;(

Gość worek kartofli
zapytaj czy kanapki ze sobą zabierze bo taki fotograf to pewnie dużo je na weselu a jeszcze sałątkę do kieszeni schowa

Gość narzeczoona
3,5 tys za fotografa???? Masakra jakaś... Jak ja szukałam to mało który brał więcej niż 2500.

Gość dorroti
jak szukasz w salonie Daewo to też nie ma aut ponad 100 tys

Gość hejka narzeczoona
Całkowicie się z tobą zgadzam ceny bardzo pospadały. Jest mnóstwo niby fotografów z kredytami na sprzęt a ślubów coraz bardziej ubywa. Nawet chyba więcej przybywa niby to fotografów ślubnych niż samych młodych par. Ceny w Wawce to przedział od 1500 do góra 2500 zł i naprawdę muszą to być zdjęcia MP a nie buty, suknie, zdjęcia z tyłu i inne pierdoły nie będące zdjęciami pamiątkowymi. Nawet można znaleźć naprawdę dobrego fotografa z doświadczeniem i dobrym okiem nawet poniżej 1500 zł Ten założony temat to jest ewidentna reklama zdesperowanego fotografa pewnie mającego sprzęt w kredycie. Trzeba być totalną kretynką aby tego nie widzieć.

Gość Dżeronim
No i trzeba być kompletnym kretynem, albo foto ziutkiem za tysionc pincet żeby to w kółko pisać

Gość Z branży
Dżeronim czy pisząc o fotoziutkach masz na myśli siebie cwaniaczku?

Gość X2X2X
Dżeronim to nie cwaniaczek tylko cwaniaczkowa. Że też jeszcze jej się chce tu zaglądać.