Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strawbery fields forever

Do joanny vel Niko123-ty jestes niebezpieczna dla swojego dziecka!

Polecane posty

Gość do a moze jednak zart
autorka ma ewidentnie paranoje,projektuje swoje negatywne emocje na innych,wpisz se w google paranoja a bedzie Twoja charakterystyka,niestety tylko paranoicy moga bezinteresownie oskarzac,innych o zle zamiary,nawet ludzi porzadnych

Ludzie, ale połowa wątków nie ejst moja. ktoś ma niezły ubaw. Bez przesady... Ktoś się uwziął i zakłada tematy... Ja dość dawno już nic nie pisałam. :/ Co najwyzej na cudzych watkach...

Gość do a moze jednak zart
cechy związane z osobowością paranoiczną dla czarnej i samej autorki nieufność, podejrzliwość, czujność, cynizm rywalizacyjność (porównywanie się z innymi), poczucie krzywdy, zazdrość, nadwrażliwość na krytykę, przepełnienie złością, mściwość, ostrożność, niezachwiane przekonania, zazwyczaj brak poczucia humoru, dychotomiczne myślenie, samowystarczalność, zadufanie, przekonanie o własnej wyższości, usprawiedliwienie samego siebie.

I czytam coraz to nowe watki o sobie i oczom nie wierze, bo juz mi sie nawet nie chce wykłocać...

Aaa i jeszcze jedno, nie mam męża ani partnera, jestem od jakiegoś czasu samotną matką. Kocham swoje dziecko, niczego się w nim nie doszukuję i żyję szczęśliwie. Nie ja zakładam wątki i nie rozumiem ataków na moją osobę. Nie jestem psychicznie chora, nie mam paranoi i nie jestem hipochondryczką. Już od jakiegoś czasu ktoś namiętnie się pode mnie podszywa, być może jest to nawet kilka osób i już dawno przestało to być zabawne. Nie rozumiem czym zasłużyłam sobie na takie traktowanie, nikomu krzywdy nie wyrządzam. Od jakiegoś czasu tylko radzę na cudzych wątkach używając nicku Niko123 lub MNAZ, inne nicki, zwłaszcza pomarańczowe, nie należą do mnie. Tymczasem idę spać, dopóki córeczka śpi, gdyż niedługo wstanie na karmienie. Dobranoc.

."///////Nie ja zakładam wątki i nie rozumiem ataków na moją osobę. Nie jestem psychicznie chora, nie mam paranoi i nie jestem hipochondryczką. Już od jakiegoś czasu ktoś namiętnie się pode mnie podszywa, być może jest to nawet kilka osób i już dawno przestało to być zabawne. Nie rozumiem czym zasłużyłam sobie na takie traktowanie, nikomu krzywdy nie wyrządzam//////// ­­­ ­­­ Niko,nie jestes tu zółtodziobem na kafe i wiesz,ze zawsze ktos tutaj z kafeteranek musi stac sie celem ataku, w tym podszywowow,trolowania!!le ja juz na moją oosobe sie naczytalam,przeroznych insunuacji,ile podszywyow bylo z wyimaginowanymi jakimis hiistoryjkami ,chocby zmieniając literke w loginie,lub co lepsze pisząc na pomaranczke ktos pozniej przedstawial sie za mnie Najlepiesze to bylo, jak od pazdzierika do listopada nie wchodzilam na kafe,dopiero od tygodnia tu jestem ponownie ,a juz znalazlam wpisy z pazdziernika jako toksyczna kobiEta,koRbieta,tAksyczna itd,,,lub na pomaranczke tym podobnie :) Czytając ten temat co napisaliscie nawet do glowy by mi nie przyszlo ze to Niko pisze, a tym bardziej ze Niko to jest Joanna :o Dlatego od ponad roku naciskam admina kafe aby obok kazdego loginu widnialo IP, moze wtedy by takis nie bylo sytuacji

Gość a może jednak żart?
Niko123 ja Tobie nie życzę źle,ale zastanów się nad sobą. Piszesz jako zaniedbana mama i sama to przyznałaś... nie wiem po co zmyślasz,podejrzewam,że nie byłaś u lekarza i sama podajesz leki bez recepty. A wizyta była wymyślona dla uwiarygodnienia twojej diagnozy u dziecka. Rozumiem,że cały twój świat kręci się dokoła dziecka ale chyba przesadzasz. Pomyśl trochę dziewczyno.