Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strawbery fields forever

Do joanny vel Niko123-ty jestes niebezpieczna dla swojego dziecka!

Polecane posty

Gość strawbery fields forever

Zastępczy zespol Munchausena to twoja jednostka chorobowa, niestety dzieci czesto koncza tragicznie bo takie matki potrafia ja zamordowac z zimna krwia próbujac udowodnic ze dziecko bylo smiertelnie chore... Zastępczy zespół Mnchhausena (przeniesiony zespół Mnchhausena, zespół Mnchhausena per procuram; ang. Mnchhausen sydrome by proxy) zaburzenie psychiczne z grupy zaburzeń pozorowanych, występujące zazwyczaj u rodziców lub opiekunów dzieci, polegające na wywoływaniu u bliskiej, zależnej osoby objawów zaburzeń somatycznych, w celu umotywowania poddania tej osoby zabiegom diagnostycznym lub leczniczym. Działania te mogą być ryzykowne dla zdrowia lub życia dziecka i nie mają na celu uzyskania korzyści materialnych (np. odszkodowania)[1]. Usilnie poszukuje namiarow na twojego meza, wiem ze ktos tu kiedys wklejal link do jego konta na fb, musze mu dac znac ze ty po prostu jestes niebezpieczna dla waszego dziecka toba powinien zajac sie psychiatra, a dzieckiem ktos kto mu nie zrobi krzywdy na dowod wklejam ten topik,ktory jest chyba podsumowaniem tego ze z toba jest cos nie tak, a byc moze dziecku juz stala sie krzywda http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5415416&start=0

Gość cooleeeee
z nia jest chyba serio cos nie tak

Skąd wiesz, że to właśnie ona kryje się pod nickiem autorki?... dajcie już spokój dziewczynie, zachowujecie się jak gimnazjalistki, kozła ofiarnego se znalazły i non stop jakieś topiki o Niko123.

Gość dendrologiaa
ni przeciez przyznala ze to ona

Gość nooooooooooooooooooooooooo
jak ktoś pisał ze ona to ona to nie zaprzeczała temu wiec to ona na tamtym topicu

Gość do a moze jednak zart
ludzie jacy wy jestescie paskudni,ta joana vel niko 123-ty nie widze,zeby byla na jakas wymyslona przez was chorobe,najchetniej byscie samosad wykonali zliczowali,szukacie jej na fejsbuku piszecie do meza,dla mnie sorry,ale wasze zachowanie nie miesci sie w granicach normymkto wam kaze ja osadzac,ja jako lekarz nie doszukuje sie w jej wypowiedzach nic złego,za to w was czuje duzo złego ,mam wrazenie,ze ja stygamatyzujecie,kazecie isc do psychiatry,ale zadajcie sobie pytanie kto tu jest normalny,bo wy sie jak \swirki zachowujecie,nikt normalny nie oskarża innych ludzi o same złe rzeczy i prawda jest,doswiadczenie mnie w pracy nauczyło,ze kazdy sadzi po sobie,same macie jakies skrywane problemy,dlatego tak najezdzacie na Bogu ducha winna osobe,ktora wygalda na to,ze sie nadmiernie martwi o zdrowie swojego dziecka,lepiej dmuchac na zimne,niz odwrotnie,pozwalac dziecku chodzic,zaniedbanemu choremu,to takie dzieci najczesniej umieraja przez matki,a wy wygladacie na osoby,ktore znecaja sie psychicznie nad ludzmi,wysmiewajac ,oskarzajac,sam fakt,ze nazywacie kogos psychicznym i wysylac do psychiatry ,a same tak zle i chamsko sie o kims i z taka nienawiscia i agresja wyrazacie o obcej osobie,to o was zle swiadczy,wiecie,ze najczesciej

gratka, przeczytalas ten topik? pewnie nie,ale ze niko123 to twoja najlepsza przyglupwa kolezaneczka z kafe to bedzziesz idiotki bronic ja sie zgadzam z autorka, tej babie powinni odebrac dziecko dlajego bezpieczenstwa i zdrowia

SORRY,DLA MNIE TAKIE OSOBY JAK WY SA NIEBEZPIECZNE,JAK W CHŁOPACH...SAMOSAD NA JAGNIE WYKONANO PAMIETACIE,TEZ JA UZNALI ZA WARIATKE I PSYCHICZNA,A WCALE TAKA NIE BYŁA,TYLKO KONFORMISCI,LUDZIE W GRUPE,ZACHOWALI SIE JAK ZWIERZETA,HIENY ,PASKUDNE RZUCAJAC SIE NA NIA;;,W GRUPUE KAZDY CZUJE SIE SILNIEJ

Gość hsvdkbvvjfk
ona nie ma męża, tylko partnera

Gość hsvdkbvvjfk
Ale w sumie to bez znaczenia, niech pisze co chce, krzywdy nikomu obcemu nie robi

CZARNULA A MOIM ZDANIEM CIEBIE POWINNI UBEZWŁASNOWOLNOSC bo pierdolisz głupoty..jak to sie mowi..'nie peirdol...bejbe" heheh

CZARNULA A MOIM ZDANIEM CIEBIE POWINNI UBEZWŁASNOWOLNiC bo pie**olisz głupoty..jak to sie mowi..'nie peirdol...bejbe" hehe i oskarzasz ludzi o złe rzeczy...chyba jestes typem człowieka,ktory mysli,ze ludzie z natury sa zli,takich powinni izolowac od społeczenstwa,a tacy najczesniej uwazaja sie za wyrocznie i ostoje moralnosci,a kazdego oskarzaja o złe zamiary,kazde zachowanie interpretuja na czyjas niekorzysc,dla mnie to jest chore

ona nigdzie nie dała powodow,zeby podejrzewac,ze skrzywdzi kogokolwiek,masz paranoje Ty ,a nie vel niko czarna85 i obsesje na punkcie joanny vel niko 123

z toba kmiotku wyzej nawet nie chce mi sie gadac,nie pojmujesz problemu to znikaj i sie nie kompromituj no chyba ze jestes joanna czy tam niko123:O

do strawbery fields forever Ty to,ale musisz byc popioerdolona,skoro oskarzasz kogos o TAK ZŁE ZAMIARY,Z DOSWIADCZENIA psychologicznego wiem,ze bac sie powinno ciebie i twoich paranoji i wymysłow,na temat obcych ludzi,wiesz,ze to sa urojenia ,to co piszesz o joannie to bełkot tak wyssany z palca,normalnie nius z dooopy wiesz,kobieto radze tobie isc do PSYCHIATRY

no przeczytałam i nigdzie autorka nie napisała, że jest niko123 czy tam joanna. z resztą nawet jeśli to co? musicie tak sie jej czepiać? to nie jest żadna moja koleżanka bo w życiu nawet jednego zdania z nią nie zamieniłam. Widzę natomiast co wy tutaj odwalacie! Aż żal czytać jak można tak po kimś w kółko jechać?!! dajcie już jej spokój. dziewczyna się martwi przychodzi tu po porady a wy ją do wariatkowa chcecie wysłać, dziecko odbierać, puknijcie się w głowę! :/ A Ty Joanno przestań tutaj pisać bo jak sama widzisz pomocy raczej nie uzyskasz. Spróbuj na innym forum. Pozdrawiam

CZARNULA85 WIESZ,ZE NIENORMALNI LUDZIE OSKARZAJA INNYCH O NIENORMALNOSC,A PRAWDZIWIE CHORZY PSYCHICZNIE NIE SA SWIADOMII TEGO ,A OSKARZAJA INNYCH O CHOROBY PSYCHICZNE:)tak jest znam sie na tym:)

Gość joanna vel nicko
do strawbery field forever mam kolege informatyka co pracuje dla kafaterii powiedział,ze wie kim jestes i jakby co poda mi namiary na ciebie,bo chce cie oskarzyc o oskarzanie mnie o cos....ewidentnie to sie nadaje do sadu

Gość buahahahahahahahahahahah
ta "do a moze jednak zart" to nasza kafeteryjna kretynka aska nikolaśka123:D:D:D:D

Gość joanna vel nicko
i do calej reszty-mozecie mi skoczyc suki jebane

sama jestem psychiatra,psychologiem i zajmuje sie hipnoza chcesz to moge ci pomoc czarnula:)to forum jest pełne swirow:)czarnuja jestes jednym z nich buhahahahab i to tym nagorszym typem,bo najgorzej sie pracuje z socjopata,ktory sam nie [pojdzie do psychologa,bo innych wokoło wysyła do psychiatry, a sam jest tak przekonany o swojej doskonalosci,ze uwaza sie za ostoje normalnosci,tacy ludzie sa najgorsi jesli chodzi o terapie ,nie do przebrniecia,oni nie chca sie zmieniac,bo uwazaja,ze nie musza,nie sa swiadomi swoich zaburzen i to jest najgorsze

Gość buahahahahahahahahahahah
aska nie nadaza zmieniac nickow:D:D:D:D

Gość cooleeeee
jestes psychiatra czy psychologiem tłuczku kartoflany?to DWA KOMPLETNIE ROZNE KIERUNKI TĘPOTO

Gość muffins_
Możecie pisac co chcecie ale ta dziewczyna ma naprawde jakis poblem ze soba i z opieka nad niemowlakiem.Jest tak nieporadna i momentami ograniczona ze sama sie często zastanawialam, czy przez swoj brak jakiejkolwiek wiedzy nie zrobi dziecku krzywdy. Takiej osoby bez pojecia chyba nigdy tu nie bylo. No fakt, jest jeszcze amanda, ale to jest wg mnie troll.

Gość do a moze jednak żart
jak wiadomo każdy psycholog/psychiatra potrzebuje pomocy psychiatry i ty jak najbardziej ją musisz uzyskac Piszesz takie farmazony ze zakrawa to o rozdwojenie jaźni Nawet twój zawód jest urojony

Gość hsvdkbvvjfk
nie wiem jak bardzo nudne i nieciekawe trzeba mieć życie, żeby zajmować się inwigilowanie obcej osoby z forum. dołączam do rady gratki odnośnie przeniesienia na inne forum, ale uprzedzam , że na innym "kulturalnym" forum nie można zakładać topicu za topiciem, ale bazuje się na korzystaniu z wyszukiwarki.