Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestę studentę

Sukienka na półmetek studiów

Polecane posty

Gość jestę studentę

Miałam ostatnio imprezę rodzinną i kupiłam sobie taką kieckę: http://www.sklep.topsecret.pl/pub/produkty3/285/S/S/U/0/5/7/SSU0572/SSU0572NI_1/SUKIENKA_DAMSKA_SSU0572.jpg Nadaje się na półmetek studiów? Impreza będzie na sali, coś jak studniówka z djem. Szkoda mi wydawać pieniądze na nową sukienkę, a ta mi się nieziemsko podoba tylko nie wiem czy się nadaje.

Gość jestę studentę
up ;)

Gość jestę studentę
Nikt nie podpowie? :P

Gość Daga En
Na tę okoliczność byłaby całkiem niezła jeśli lubisz stonowany, spokojny styl. Warto jednak pamiętać, że jest to jedna z imprez podczas której można trochę zaszaleć z ubiorem. Nie muszą to być od razu pawie pióra i cekiny, choć... kto powiedział, że nie? :) Gdybym to ja miała iść na półmetek, wybrałabym piękną, gorsetową Mirabellę lub czerwoną Gracjanę w stylu MM. Obydwie sukienki nie pochodzą z sieciówki, bowiem DAGNEZ jest sklepem jedynym w swoim rodzaju. Dlatego też zmierzałabym właśnie w tę stronę, unikalności i odrobiny szaleństwa. :))

Gość jestę studentę
Okropne te kiecki o których piszesz, kiepska reklama ;]

Na półmetek w miarę, bo na większe imprezy balowwe bym wybrała bardziej balowe a nie proste.

Gość miki3333
Polecam wszystkim Paniom rajstopy i pończochy na każdą okazję!!!Bardzo duży wybór wzorów i w bardzo dobrych cenach!!!Przy zakupie kilku przedmiotów ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!!!Panowie zróbcie prezent swoim kobietkom!!!100% ZADOWOLENIA!!! Zapraszam serdecznie: http://allegro.pl/sklep/26653584_vento-shop