Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona28,

jak zaczarowac swiat?

Polecane posty

Gość ona28,

pisze jako kolejna zdesperowana bez pracy meza bez nadziei i bez szans....rodzice zawsze mi mowili ze jestem nieudacznikiem ze do niczego nie dojde w zyciu i to staje sie faktem los nie pomaga nie mam wsparcia w bliskiej osobie poniewaz w milosci szczescia nie miałam moim kolezankom tak poprostu Bog stawia na drodze druga polowe maja siłe zyc i tyle radosci dostały ...mnie wszystko sie sypie nie mam czasem z kim nawet porozmawiac wiec mowie do Boga to co powiedzialabym komus zwyczajnie po ludzku kazdy ma swoje zycie rodziny ja mam tylko strach o przyszłosc moje zycie to jakies fatum jak bardzo chce i staram to zawsze sa trudnosci, mieszkam w mniejszym miescie zdana na siebie ....wierze ufam modle PROSZE bOGA O POMOC ale juz nie daje rady moze ktos sie podzieli dobra energia ze mna albo powie jak zdjac te uroki i przerwac

Gość 7snak
Samym proszeniem Boga nic nie zdziałasz. Rodzice ci wmówili, że nic nie osiągniesz i podświadomie wpasowujesz się w schemat. Musisz nabrać pewności siebie, zwiększyć samoocenę i do boju. Nic samo się nie dzieje.

Gość ona28,
dziekuje... ale obawiam sie ze poległam nie jest latwo zazegnac demony przeszlosci gdy zycie nie stawia perspektyw a czego sie dotkne to runie najgorsze jest to ze pewne sytuacje okolicznosci i ludzie czasem ot tak pojawiaja sie na drodze a ja mam wrazenie jakby Bog o mnie zapomnial wiem ze sa ludzie w gorszym polozeniu zyciowo i nie dostali np zdrowia chociaz moje tez nienajlepsze ale jest tez gro osob na swiecie ktore maja meza prace zdrowie szczescie i wszystko jakims szczesliwym trafem niekoniecznie wlasna praca ...poprostu ktos im pomogł znalezc prace po protekcji a los postawił wierna i kochajaca osobe nie zazdroszcze im bo wg mnie kazdy powinien miec co najlepsze w zyciu ale mam zal ze pomomo staran mnie nic dobrego nie spotkało jakby to ode mnie zalezalo oddalabym juz swoje zycie komus kto ma dla kogo zyc jest potrzebny na tym siecie modle sie by zginac w wypadku aby chociaz komus moje narzady posluzyly moze to by byl sens mojego istnienia .... nieraz słyszalam ze beze mnie byłoby lepiej na swiecie, rodzice pozbyli by sie problemu ja tez obaw bo mam niemal 30 lat za soba i zero nadziei uczylam sie potem skonczylam studia i paradoksalnie wszystko sie sypało .... nikt po mnie nie bedzie płakac bo tak naprawde to zyje tylko tu i teraz nie mam nawet zwierzecia bo nie moglam nigdy miec a kot ktorego przygarnełam zzylam sie z nim ledwie kilka msc po tym wpadł pod samochod ... tez Boga winilam bo to zwierze dało mi namiastke radosci a Bog mi je zabrał wiedzac jak wiele dla mnie znaczyło przepraszam za te wywody ale jakkolwiek zalosnie to zabrzmi przynajmniej mi teraz troche lzej

Gość :(((((
przykro mi

Gość ewwef
Nie mieszaj w to Boga, bo On nie ingeruje w świat - nie pomaga nawet teraz dziecku błagającemu o leki przeciwbólowe, które leży w hospicjum dziecięcym chore na białaczkę 🖐️ Po 1 jakie masz wykształcenie, jakie skończyłaś studia ? po 2 Pracowałaś wcześniej, masz doświadczenei zawodowe ? po 3 chodzisz gdzieś ze znajomymi, albo czy chodzisz gdzieś gdzie możesz poznać znajomych/przyjaciół - jeśli nie to zacznij np, kolka zainteresowań po 4 -NIGDY przenigdy się nie załamuj tylko walcz 🌻 :)

Gość Lepsze jutro-- dzisiaj
Wydź z domu, rozejrzyj się w okołu, pomóż innym to da wielką radość, pokonywanie trudnosci rózwnież. Pokaż innym że się mylili spisując Cię na starty

Gość ona28,
boje się ludzi , boję się wszystkiego bo wszyscy oni na mnie patrzą.