Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miko1234

Seks w małżeństwie

Polecane posty

Gość Miko1234

Pozdrawiam wszystkich serdecznie mam problem proszę o poradę jestem w związku małżeńskim 8 lat mamy córeczkę 8 lat syn 3 latka od jakiegoś dłuższego czasu nasze pożycie małżeńskie jest bardzo słabe raz na tydzień czasem żadziej małżonka twierdzi że jej to wystarczy niezgadzamy się w wielu sprawach oboje pracujemy małżonka pracuje na nocną zmianę +kilka godzin w tygodniu w domu ,ona mówi że jest zmęczona i nie ma siły na to .proszę ją żeby zrezygnowała z czegoś ona wybiera prace odemnie i mówi mi żebym sobie szedł na bok tylko żeby sie nie dowiedziała co ja mam zrobić ?

Gość kacaraba
wiesz, jej potrzeby seksualne są jakie są każe iść na bok? nie boi się zarażenia? masz dwa wyjścia posłuchać jej lub ścisnąć kolanka topik brzmi jak typowa prowokacja

Gość ghyd
Podziekuj jej za radę. I zacznij JAWNIE adorować inne kobiety. Bez żadnego seksu. I zawsze w jej obecności. Lub tak, żeby szybko się o tym dowiedziała. Pójdzie po rozum do głowy, zobaczysz...

Gość Miko1234
Czasem zastanawiam się czy warto być jeszcze z ta kobietą Ale dzieci ?

Gość vb fgv gf
i bardzo dobrze,myślisz że jesteś najważniejszy?Kobita zmęczona,pracuje

Gość lasencja ja
udawaj przez miesiąc że masz zlewkę na nią zobaczysz podziała:)

Gość jhyag
nie zastanowiłeś się , ze może problem jest w Tobie??? , ze ONa pracuje , że ma dom , dzieci na głowie , kładzie sie zmęczona a ostatnia rzecz na która ma ochotę to krótki numerek? może cos jest między Wami nie tak ,moęe ma jakiś ukryty żal ? usiądz spokojnie , pogadaj , powiedz na czym ci zalezy i jak mozesz jej pomóc zeby odzyskała ochotę na sex ale z drugiej strony po kilku latach w codziennej szarości zycia nie okłamujmy sie sex schodzi na drugi plan , nie ma juz i raczej nie bedzie ognia jak kilka lat temu... ale życzę powodzenia

Gość cdecsecfsexcs
może pomóż jej w obowiązkach? Kobieta ma wszystko na głowie, pracę, dzieci, dom i często jeszcze męża, który ma lewe ręce do wszystkiego. Często to obserwuje u koleżanek, przeraża mnie to i sama swojego męża przyuczam do pomocy jeszcze przed dziecmi.

Gość Miko1234
Zastanawiałem sie ze może to zemną jest coś nie tak ale ja rownież pracuje i to ja zajmuje sie dziećmi po pracy rozmowa kończy sie klutnią pomagam jej jak umiem

Jak sie wybiera ksieżniczkę na ziarnku grochu to są tkaie efekty:P.Trzeba było wybrać panienkę pokroju typowego starożytnego Spartańczyka dla którego cios w dzioba od kliczki był jak byle podrapanie:P.

Gość Miko1234
Pochodzi z biednej rodziny

Gość Milo1234
Pozdrawiam wszystkich serdecznie mam problem proszę o poradę jestem w związku małżeńskim 8 lat mamy córeczkę 8 lat syn 3 latka od jakiegoś dłuższego czasu nasze pożycie małżeńskie jest bardzo słabe raz na tydzień czasem żadziej małżonka twierdzi że jej to wystarczy niezgadzamy się w wielu sprawach oboje pracujemy małżonka pracuje na nocną zmianę +kilka godzin w tygodniu w domu ,ona mówi że jest zmęczona i nie ma siły na to .proszę ją żeby zrezygnowała z czegoś ona wybiera prace odemnie i mówi mi żebym sobie szedł na bok tylko żeby sie nie dowiedziała co ja mam zrobić ?

Gość elzbietka0101
a chociaż raz na tydzień ty posprzatasz, poprasujesz i zajmiesz się lekcjami dzieci ? Sam pewnie masz robotę w biurze, lżejszą od spania a od niej wymagasz żeby była wypoczęta po pracy i zajmowaniu się domem, ale dobrze jej tak jak sobie wybrała lenia na męża ! odlewasz się pewnie też na stojąco i nie zetrzesz nigdy po sobie

Gość Miko1234
Brawa przywitały we wtorkowy wieczór Antoniego Macierewicza, który spotkał się z mieszkańcami Zagłębia w Spółdzielczym Domu Kultury Odeon w Czeladzi. Spotkanie z posłem Prawa i Sprawiedliwości zorganizowało biuro poselskie innego posła tej partii Waldemara Andzela. Zdominował je temat katastrofy smoleńskiej. Macierewicz stwierdził, że "boi się rano, w środku dnia i wieczorem", ale musi tę sprawę wyjaśnić. - Wiele się zmieniło w ciągu tych dwóch lat, gdy zabrakło tych ludzi, którzy tam polegli. Bez pewnych ludzi i pewnych zespołów politycznych historia dzieje się inaczej. Czytaj także: "Mniejsza o trotyl": Tomasz Wróblewski ujawnia szczegóły rozmowy z Seremetem Kaczyński: Zakamuflowana opcja niemiecka - to chodzi o RAŚ Bez Lecha Kaczyńskiego, bez Ani Walentynowicz, bez Olka Szczygło, bez tych ludzi, którzy tam zginęli Polska z kraju organizującego współdziałanie tego wielkiego obszaru, jakim był teren między Odrą a Kaukazem i między Morzem Bałtyckim a Morzem Czarnym stała się przedmiotem. Polacy zorganizowali przecież opór przeciw imperializmowi rosyjskiemu na przedpolach Tbilisi - mówił zebranym Antoni Macierewicz. W jego przemowie nie zabrakło również odniesień do współczesnej polityki rządu Donalda Tuska. Odpowiadając na jedno z pytań z sali poseł PiS-u stwierdził, że "bardzo współczuje duszy Stefana Niesiołowskiego, bo dzieje się w niej coś niedobrego". Do przykrego incydentu doszło pod sam koniec spotkania. Młody mieszkaniec Czeladzi poprosił Antoniego Macierewicza, by ten przedstawił dowody na swoje tezy, które "oskarżają demokratycznie wybrany rząd polski". Pytający nie mógł zakończyć pytania, bo tłum zaczął wykrzykiwać słowa "zdrada" i "prowokacja". Niewiele brakowało, aby doszło do naruszenia nietykalności cielesnej chłopaka. Sytuację uratował sam Macierewicz, który poprosił zebranych, aby nikt nie robił mu krzywdy. Spotkanie zakończyły gromkie brawa i odśpiewane przez zebranych "Sto lat" dla posła Prawa i Sprawiedliwości.