Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku, co robic11

Mąż ma mieć dziś operacje, a dziecko

Polecane posty

Gość Ratunku, co robic11

Zaczęło mi w nocy goraczkowac. Miał 38,5 podaliśmy ibum. O 5.30 miał 37,5 teraz śpi. Nie ma kataru,kaszlu. Wczoraj był zdrowy,,bawił sie. Najgorsze, ze mój mas ma mieć dziś operacje . U nas jest babcia, ale nie wiemy co robic wzywać lekarza, czy poczekać? Boje sie o męża, muszę jechać do niego aleboja sie go zarazić od młodego... Poradzcie

Najlepiej wezwac wizyte lekarska.Moj synek tez zaczal goracczkowac,nie mial zadnych objawow,goraczka mimo,ze zbijana siegnela pozniej do 40 stopni.Okazalo sie ze synus ma silne zapalenie gardla.Maz zrozumie na pewno,ze dziecko jest chore,pojedziesz do szpitala jak juz bedziesz wiedziala co z dzieckiem

Gość a może jednak żart?
Jedz do szpitala ale nie wchodz do męża na salę. Miałam bardzo podobną sytuację. Jak się później okazało dziecko miało świnkę,więc nie mogłam się tym zarazić,ale wolałam uważać. Pojechałam do męża i "rozmawialiśmy" przez szybę. On wiedział że jestem blisko,a ja wiedziałam,że niczym go nie zarażę.

Gość olk
Słuchaj mój mąż parę lat temu miał operację a w tym samym czasie nasz syn leżał w tym samym szpitalu na zapalenie oskrzeli ,leżał niestety na oddziale z rota z salmonellą i innymi choróbskami bo nie było miejsc ,więc odwiedzając męża mogłam cos przytargać ,pielęgniarki wiedziały że syn leży na takim oddziale i normalnie wpuszczały mnie do męża bo wbrew pozorom nie tak łatwo coś przynieść .

Gość elzbietka0101
dziecko ważniejsze niż mąż,mąż już zrobił swoje, teraz trzeba zadbać o dziecko, żeby geny idiotyzmu przeszły na następne pokolenia !

Gość zadzwoń do męża i wyjśnij
nie zanoś mu choroby. po operacji będzie osłabiony i dodatkowe obciążenie dla organizmu może przypłacic powikłaniami. poza tym są tam też inni pacjenci, których możesz zarazic. to spotkanie jest mniejszym wyrazem uczucia niż troska o jego zdrowie.

Gość a jak powazna operacja
A jak powazna jest ta operacja? Bedzie dlugo cierpial, czy to raczej zabieg? Do lekarza mozesz isc po opercji i sie wypytac co i jak. A w odwiedziny to ostroznie. moze popros kogos z rodziny czy znajomych zeby zagladneli do meza, bo masz dziecko chore i nie chcesz jeszcze meza zarazic. ludzie sa pomocni w takich sytuacjach. Maz przeciez zrozumie, a towarzystwa moze mu dotrzymac ktos inny.

Gość Ratunku,co robic11
Zabieg przepuklina, znieczulenie w kręgosłup.maly narazie ok, bawi sie...obserwujemy. Dziękuje za odzew