Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkyw55

jedziemy samochodem, ale mój chłopak nie chce zabrać mojego brata

Polecane posty

Gość milkyw55

Jest taka sprawa. Jesteśmy w związku kilka lat i postanowiliśmy że te świeta Bozego Narodzenia spędzimy razem - pojedziemy do moich rodziców na Wigilię, a potem do jego na Święta. W tym celu moj chłopak pożyczy samochód od swoich rodziców. W tym samym czasie do mojego domu rodzinnego będzie jechał mój brat - bo to w końcu Wigilia. Problem jest taki, ze mój chlopak nie chce zeby on z nami jechał. Nie to ze się nie lubią, mają bardzo mały kontakt. Wyszedł jednak z założenia, ze tylko jeśli będziemy we dwoje w trasie będzie fajnie. Dla mnie jest to nie ok. Nie wiem co miałaby powiedzieć w takiej sytuacji rodzicom. Że sama zabrałam się wygodnie autem, a brat musiał tłuc się autobusem w tłumie (bo wiadomo, ze w takim okresie jedzie duzo ludzi), mimo, ze jechaliśmy tego samego dnia o tej samej porze. poza tym pieniadze które wydałby na bilet dołożyłby przecież nam do paliwa, wiec byłoby to też bardziej ekonomiczne. Co o tym myślicie? Czy skoro jest to samochód rodziców chlopaka on może stawiać takie warunki? Już odechciało mi się w takiej sytuacji spędzania wspólnie swiąt. Chłopak mówi, ze nie tak to sobie wyobrażał (tzn ze będzie z nami brat).

Gość mnie interesuje przebieg
może ma na te podroz jakis specjalny plan... albo jest zwyklm ludzkim chujem.

Dziecnnego masz faceta :o Dla mnie byłoby to nie do pomyslenia żeby nie pomóc rodzinie swojego partnera.

Gość pudelek-morderca
ja to widze tak ze jest on zazdrosnym egoista,pogadaj z nim o co mu wlasciwie chodzi?moj eks byl tez taki na wszystko sie boczyl,znajomi fatalni,rodzina do dupy a na zewnatrz udawal jak ich to bardzo lubi :D

Gość pudelek-morderca
a tak poza tym wyobrazasz sobie jak sie hajtniecie?i co?Twoja rodzina bedzie bee?

Gość mnie interesuje przebieg
zazdrosny egoista... perfekt ;)

Gość jak ja nie cierpie
panienek za którymi ciągnie się rodzina , facet chce spędzić z tobą ten czas a ty musisz mieć braciszka przy d... bo przecież tak wypada, na randki tez chodzisz ze smarkiem ? jedz z bratem autobusem skoro tak ci zle ,problematyczna jesteś!

Gość pudelek-morderca
adsadsa wierz mi ze mozna ;)przechodzilam przez to:) Mimo wszystko udanego dnia i wielu przemyslen:)Twoje zycie:)

Gość milkyw55
Trochę go rozumiem - bo gdybym ja miała słaby kontakt z jego siostrą i ona chciałabym z nami jechać po prostu czułabym się nieswojo w takiej długiej trasie. Ale na pewno nie powiedziałabym, ze nie chce żeby z nami jechała! I nie kazałabym wybierać - albo spędzamy święta razem i jedziemy sami, albo kolejny raz osobno. Czułabym się jak wredna dziewucha jakbym potem miała siedzieć przy stole z tą siostrą i jej rodzicami, ktorzy by dobrze wiedzieli, ze nie chciałam z nią jechać

Gość pudelek-morderca
i to wcale nie chodzi o chodzenie na randki ze smarkiem jak ty to napisalas,ale o zwykla przysluge typu podwiezienie lol krzywda mu sie stanie ze swojej dziewczyny nie bedzie mial na wylacznosc? biedactwo,cyca mu przystawic i bedzie hepi :D

Gość milkyw55
jak ja nie cierpie>>>> ty chyba jestes powalony. Wyobraź sobie, że sama z bratem spotykam się może raz w miesiącu, a mój facet spotyka go może co 3 miesiące i w prawie w ogóle o nim nie gadamy na codzień. Wiec wcale się "brat za mną nie ciągnie", jak to ująłeś

Gość pudelek-morderca
tylko milkyw ona napisala ze maja dobry kontakt:) nie no spadam stad bo sie wkrecilam:) bye:D

Gość pudelek-morderca
oh lol z tego wszystkiego pomieszalam autorke z inna osoba dobre:D sorry milkyw55:)

Ja na Twoim miejscu wzięłabym pod uwagę, jak dużym egoistą jest Twój chłopak i trochę nad nim popracowała. W czym mu przeszkadza Twój brat jadący z Wami jednym autem? Nie pojmuję.

Gość moze jest sknera
i liczy, ze twoj brat dorzuci sie do benzyny :P

Gość Twoj ....
chlopak to cham, jak mozna nie wziac brata w trase tym bardziej na swieta. Ludzie to maja dziwnych partnerow, czasami......

Gość summertime...
ja na twoim miejscu podziekowalabym facetowi i pojechala razem z bratem autobusem tak dla utarcia nosa debilowi

Gość Maurycy_kasa
on chce ciebie zerznac , albo marzy o drogowym obciaganiu podczas jazdy! pamietaj wez ze soba chusteczki!