portki. 256 Napisano Grudzień 21, 2022 Dnia 15.11.2012 o 10:07, Gość Przyszły młody napisał: Dziewczyny co sądzicie o tym pierścionku zaręczynowym?Wczoraj kupowałem i jako jedyny wpadł mi w oko...moja przyszła narzeczona lubi żółte złoto i gustuje w bardzo delikatnych dodatkach.Jak coś to mam jeszcze czas żeby wymienić:) Wypowiedzcie się:) pierscionek musi być z brylantyną i dopasowany do panny młodej. coś podobnego na oczy me nie widziały. a panna jest zacna w sensie mozliwa taka w obyciu? bo coś byś jej nie dał i tak jej podpasuje najlepiej daj jej trzy do wyboru i powiedz zeby do jutra zdecydowala się na ten najtanszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta ostojska 8 Napisano Grudzień 21, 2022 A tam zaraz z brylantem Wystarczy pierścionek z cyrkonią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Grudzień 21, 2022 A ona ta narzeczona będzie szkło diamentem kroiła będzie żeby się kapnąć ze to nie brylant a okno to ma zamiast szkła folie do malowania czy jak? bo nie rozumiem tej całej rozkminy czy to diament ja bym wolała np cyrkonie w cenie diament za 96 tys. Pln wtedy może być i darmowa przesyłka z AliExpress. Oby tylko narzeczony to nie Azjata bo mi pierścionek na palec nie wejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonina71 0 Napisano Grudzień 23, 2022 Dnia 20.12.2022 o 15:51, Marta ostojska napisał: Otóż to Ja w przeciągu 10 lat mojego małżeństwa już się tyle razy rozwodziłam że ho ho. Marta - skąd ja to znam... Tych chłopów to po głowie patelnią trzeba lać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach