Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to obrazalskie baby

jeden facet sie na mnie obraził :/..............................!

Polecane posty

NAPISAŁAM MU,że poznałam kogoś wyjątkowego, myślałam że jestesmy przyjaciolmi (chyba nie liczyl na romans majac20 lat wiecej ode mnie?)

Gość mnie kreca tylko mlode
chciał Cie bzyknąc a tu taki zonk, pewnie szuka teraz innej młodej

moze liczyl na cos wiecej przyjazn nie istnieje miedzy facetem a kobieta no chyba ze z gejem :)

Gość mnie kreca tylko mlode
myslałam ze bedziemy przyjacólmi, kolezanka powyzej napisała prawde najprawdziwszą ze przyjaźn pomiedzy kobietą a meżczyzną nie istnieje zawsze jest tam podtekst seksualny

mnie kreca tylko mlode zawsze jakis poddekst musi byc Ty chyba wiesz to najlepiej :)

odrazu widac ze jestes goowniara, uogulniasz i przenosisz focha jednego faceta na cala meska nacje . moja wersja tego co napisalas = facet chcial posunac mlodsze mieso, nie wyszlo wiec olal . koniec kropka

Gość elzbietka0101
ona jaka ty piękna jesteś!!!!!!

Gość elzbietka0101
ona pokaz całą mordke

Gość elzbietka0101
już nie musisz,dokonał tego specjalny program

co znaczy ie miala zlych intencji ? facet napewno tez nie mial , skoro laska byla warta zainteresowania chcial ja ruchnac .....co w tym zlego ?

Gość elzbietka0101
tak,zgadzam sie z tobą,ale ja juz widze wszystko:-)

hmmm facet ktory chce" tylko "ruchac nie jest wart zainteresowania przynajmniej dla mnie

Gość elzbietka0101
nonono

hmm na poczatku mojej z nim znajomosci, flirtowalam z nim, a on powiedzial ze nie bedzie z tego romansu, to bylo platonicznie przez pol roku i nagle foch

oczywiscie ze takie zawezone powiedzmy zainteresowanie nie musi budzic damskiej aprobaty ale nic w tym zlego nie widze ...... bywa ze i kobiety sa zainteresowane wylacznie ruchaniem ..... tym paniom nikt tutaj nie robi wyrzutow 💤

Gość elzbietka0101
ładną twarz

Gość o kurde balans
Moze sam sie przeliczył i nie wiedział w ktora strone to pojdzie, w pewnym momencie uswiadomil sobie ze to nie jest lakoniczne i.....a Ty znalazłaś sobie nowego kolege. Mozliwy tez jest inny scenariusz ze on to zrobił z premedytacją od początku. Domyslam sie za facet ma z 40 lat lub wiecej zonaty, rozwiedzony, kawaler?

moja wersja zdarzen----- kokietowalas faceta ktory bycmoze na poczatku nie mial lozkowych intencji sytuacja jednak sie rozwinela i zmienila a kiedy facet skumal ze byl obiektem zabawy walnal focha ..... dziwisz sie ?

Gość o kurde balans
Kiedys tez wierzyłem w znajomość damsko męską bez podtekstów ale to dawno było ;)

znajomosci bez podtekstow .......... od kazdej reguly zdazaja sie wyjatki :D tylko ja ich jeszcze nie doswiadczylem..... ale kiedys ruchnalem laske ktora sie do tego nie nadawala choc jako kolezanka byla super ale doszedlem do tego po fakcie ;-) , kiedy jej o tym powiedzialem ona walnela focha i pobiegla do domu w srodku nocy :-(

nigdy sie nim nie bawiłam, lubilismy sie, nie wykorzystalam go, wierzylam w przyjazn :( no ma z 40lat i zone, co ja poradze, nie wykluczalam romansu, ale jestem ogólnie rzec biorąc w tym momencie dziewicą, więc to niekoniecznie ruchanie mi w głowie