Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia..21

problem z miesiączką pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Sylwia..21

nie wiem co się dzieje wczoraj rano dostałam okres leciało mi w normalnej ilości jak zawsze potem zmieniłam podpaskę i przestał mi lecieć dzisiaj też mi nie leci czy to normalne? czy tak może być? o co chodzi? do ginekologa nie pójdę bo się wstydzę czy mi jeszcze poleci dodam że mnie nic nie boli czasami przy okresie wychodzą mi pryszcze a przed czasami ale rzadko boli mnie brzuch zawsze mam co 28 lub 32 dni teraz dostałam po 34 dniach czy mogę być na coś chora??? proszę o pomoc i radę

Gość zau
A to trzeba przemóc wstyd i iść do fachowca bo on jest od takich spraw. Nie wiadomo czy to normalne czy to z powodu choroby. Tylko gin ci pomoże.

Gość Sylwia..21
ale coś takiego stało mi się pierwszy raz nigdy nie miałam problemów czy to może być od tarczycy? jestem chora i mam podwyższone hormony tarczycy przy normalnych się dusze

Gość Sylwia..21
czy ktoś miał tak jak ja mi ogólnie to zawsze mało leci zawsze mam przez 4 dni a moje koleżanki przez 5 czy 6 nie wiem może mam menopauzę kiedyś widziałam w rozmowach w toku że nawet 16 latka miała :O mama mówi że to normalne i mogę mieć okres przez jeden dzień albo mi jeszcze poleci moja koleżanka miała miesiączkę co tydzień i okazało się że ma białaczkę :O

Gość piotruś prawie 2 latka
ginekolog to lekarz jak każy inny, nie ma się co wstydzić, idź do kobiety i powiedz o swoim problemie, może nawet nie bedzie cię badać ginekologicznie tylko skieruje na badania

Gość zau
A co ci da wpis kogoś kto tak miał? Nie da ci to żadnej pewności że u ciebie są takie same przyczyny. Może to jednorazowe zaburzenie, moze to ciąża albo jescze coś całkiem innego. Tylko lekarz poradzi.

Gość zau
No to już twój wybór. Nie słyszałam żeby okres stał się skąpy z powodu bólu gardła ale skoro cię to satysfakcjonuje to już twoja sprawa.