Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icojamamzrobic

O co chodzi? Poradźcie co zrobić.

Polecane posty

Gość thethethe
Faceci to z racji płci gnojki. Znam przypadek, gdzie ojciec trójki dzieci zapolował na 7 lat młodszą kobiettę. Ona niespecjalnie zainteresowana, ale on ją adorował, kombinował niby koleżeńskie spotkania, jakieś wypady do kina...itd. W końcu ona poległa. Zaczęła coś am do niego czuć, bo pozwalała sobie na spotkania sam na sam, chociaż bez seksu itd. W końcu wiadomo, on chciał bzyknąć, więc jej naobiecywał, że od żony odejdzie, zamieszkają razem i takie am blabla. A skończyło się jak zawsze. Kochanka zaliczona i odstawiona. Sprawa się niestety wydała i on ma teraz gehennę, bo żona mu pozwoliła ze sobą zostać, ale warunki jakie postawiła (notarialnie) są dość... ciężkie. Znam tę żonę osobiście i uwierz mi, podziwiam ją. Kobieta twarda, cholernie inteligentna, no i cholernie piękna. On zrobi wszystko, żeby nie doszło do rozwodu, bo mu się to nie opłaca. W wyniku rozwodu, on wychodzi z domu w przysłowiowych gaciach. Także za ten jego jedyny wyskok z młodą płaci do teraz. A lat minęło już wiele. Także jakaś tam karma jest. To, co uczyni się złego wróci. W takiej czy innej formie. Nie mozna winić wyłącznie kochanki. To mąż zobowiązany jest dotrzymać wierności. Trafiłaś na sk...

Gość xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
Asia czerw. ZGADZAM SIE!

Gość icojamamzrobic
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo. Ale po co miałby chcieć sprawdzać? tak dla samego sprawdzenia? Nie rozumiem tego po prostu. Owszem dałam się zaliczyć, w końcu też tego chciałam. Oboje jesteśmy dorośli i od początku nasza znajomość zmierzała w tę stronę, więc to i tak prędzej czy później by się stało. Myślisz, że gdybym go odtrąciła nadal bylibyśmy kolegami? saam. Nikt nas nie widział, jak już to wcześniej ktoś mógł coś zauważyć, np. jego plame na spodniach:P Ale wtedy było bezpiecznie. Sama się przez weekend zastanawiałam, jak się zachować w poniedziałek, czy powinniśmy o tym pogadać, pomyśleć, co dalej, ale takie jego zachowanie jak opisałam zaskoczyło mnie kompletnie. Parę razy minęliśmy się w pracy i poza wspomnianym "cześć" na parkingu nawet na mnie nie spojrzał.

Gość mała baśka
" Baśka. No to nieźle, widac się biedak przejął mocno " A ja nie wiem czy się przejął. Raczej ( nieudolnie ) ale zaliczył. A tak mnie podobno kochał, pragnął..... Istny cyrk.

w sumie nie wiem po co chcial sprawdzic. moze po prostu ma wyrzuty sumienia za to co zrobil ? nie mam pojecia. Nie zrozumiesz faceta. ale po co Ty sie tak latwo dalas? tez nie rozumiem...!

Gość icojamamzrobic
Nie Asia, pierwszy był moim narzeczonym, ale jakie to ma znaczenie? Baśka. I co zrobiłaś? Pewnie też się nie za fajnie czułaś... U nas też fajerwerków nie było, ale to pewnie przez miejsce, musiał się spieszyć:)

Gość mała baśka
No co miałam zrobić ? Dla Jego komfortu psychicznego wzięłam winę na siebie. Ale teraz jest zimny i z dużym dystansem. Gdzieś te Jego uczucia się ulotniły. Dlatego myslę, że 3 lata chodził koło mnie aby zwyczajnie mnie zaliczyć.

Gość canemuto
Zaspokoił swoją ciekawość i poszedł w swoją stronę. Przecież en facet nie ma Ci nic do zaoferowania, Ty to wiesz i on to wie. Jesteś dorosła, wiedziałaś, że jest zajęty. Masz, co chciałaś. Wyczuł żeś chętna, a to taki typ, że okazji nie przepuści. Teraz na wszelki wypadek stosuje taktykę unikania, aby Twoje uczucia ostygły i żadne głupstwa nie przyszły Ci do głowy. Nie przejmuj się za bardzo, gołym okiem widać, że to palant. Olej go

Gość icojamamzrobic
Baśka. Współczuję Ci. Co za dupek. xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo. Ja tego nie planowałam, nie kalkulowałam, że najlepiej będzie np. po 2 roku znajomości, jednak najpierw trzeba go co najmniej 10 razy odtrącić, usłyszeć wyznanie uczucia itp. Zostaliśmy sami, on mnie objął, zareagowałam i samo poszło. Pełen spontan. Co innego gdyby to było nasze pierwsze czy drugie spotkanie, ale po roku? CO w tym złego?(poza tym oczywiście, że nie jest wolny)

Gość vin80
A na co liczyłaś? Chciał puknąć? Puknął. I co? Ma się z Tobą ożenić? Widocznie kiepska byłaś skoro nawet miły nie ma ochoty być (celem powtórzenia pukania). Jesteś łatwa to się przyzwyczaj, że tak będziesz traktowana.

Gość icojamamzrobic
Dzięki canemuto. Będę się starać nim nie przejmować i wyciągnąć wnioski na przyszłość. A swoją drogą faceci są dziwni hehe.

sa dziwni. to fakt :) nastepnym razem bedziesz madrzejsza :) pozdrawiam i powodzenia :)!

proszę nie wrzucać wszystkich facetów do jednego worka. Jeśli wszystko było tak jak to przedstawila autorka to takie zachowanie faceta jest niezrozumiałe i rzadko spotykane. l

Gość icojamamzrobic
Czyli reasumujac: byl dla mnie mily, bo chcial zaliczyc. Zaliczyl, wiec moze olac, gdyby nie zaliczyl tez by w koncu olal, bo patrz wyzej. Zabawny

Gość zewdcrfvybguhijmok,ijmhugvyfr
awesdfrgyukmobhcgfxdyinjom

Gość mała baśka
Co to znaczy łatwa ? Przez rok Ją uwodził. Przecież nie zmusiła nikogo do seksu. Ludzie, bez przesady. Czy ja też po 3 latach w/g Was byłam łatwa ? Faceci zabawiają się kobietami i tyle. Nie myslą o emocjach kobiety tylko o swoim ego.

Gość Ajatobym
Ona z nim nie spała,tylko bzykała się!!!!

Gość mała baśka
" Czyli reasumujac: byl dla mnie mily, bo chcial zaliczyc. Zaliczyl, wiec moze olac, gdyby nie zaliczyl tez by w koncu olal, bo patrz wyzej. Zabawny " Wiesz co, olej Go i tyle.

nie wiem na co liczyłaś dymając kolesia w kuchni wiedząc, że zdradza swoją dziewczynę notorycznie. Chciałaś odpadek to dostałaś

Gość icojamamzrobic
Na nic nie liczylam, stalo sie i tyle. Po prostu chcialabym, zeby bylo jak dawniej, ale skoro sie nie da to trudno.

Gość icojamamzrobic
Kurczę nie wytrzymam, jutro spróbuję po raz ostatni tak po koleżeńsku żartobliwie zagadać, jakby nic się nie stało. Znam go już trochę i ani przez sekundę nie jawił mi się jako dupek czy emocjonalny impotent. I nie wierzę, żebym nagle tak z dnia na dzień przestała na niego działać i żeby nagle przestał mnie lubić. Pewnie ma jakiś powód, żeby mnie tak ostentacyjnie unikac, nie chce o tym rozmawiać to trudno, ale tak się to skończyć po prostu nie może.

Gość facet38
I po coś się w to bagno pchała z tyłkiem? Zadurzyłaś się w zajętym facecie. Wiesz, gdzie on Ciebie teraz ma?

Autorko :) na Twoim miejscu też bym byl ciekawy powodów takiego zachowania. Ale chyba nie ma takich powodów które by go w pełni usprawiedliwialy. Ja podejrzewam udział osoby trzeciej. Jednak nie wiem czy w bezpośredniej rozmowie coś Ci powie bo widać ze unika tematu. Może telefon albo @ byłby lepszym wyjsciem. A to ze jest zajęty i ze nie warto budować takiego związku to inny temat. Mam nadzieję że zaspokoiisz pewnie nie tylko moją ciekawość gdy juz się dowiesz. l l

Gość icojamamzrobic
Saam. Witaj:) Nie będę go juz męczyć z tym tematem, nie chce mówić to muszę to uszanować, może kiedyś sam powie a jak nie to też dobrze. Chodziło mi raczej o próbę ocieplenia naszych stosunków, którą planowałam dziś podjąć i... ku mojemu zaskoczeniu rozmawiam sobie z koleżanką, a tu nagle podchodzi on i pyta z uśmiechem, czy znowu go obgadujemy, bo go uszy pieką. Pożartowaliśmy chwilkę, kmorciło mnie, żeby zapytać, co się stało, że nagle zaczął się do mnie odzywać, ale się na szczęście powstrzymałam. Chyba już mu przeszło a może podszedł tylko dlatego, że była tam koleżanka, nie wiem, ale i tak się cieszę, że się odezwał, tym bardziej że gdy musiałam uciekać powiedział "pa M, do zobaczenia", a przez ten ostatni miesiąc było tylko chłodne "cześć" i to jedynie na powitanie. Od razu się humor poprawił:P

Gość icojamamzrobic
A co do zadużenia to niestety prawda. Gdyby tak dało się wybrać w kim się chce zakochać, ale się nie da:( Fakt, że spodobał mi się od razu, jednak nie planowałam żadnego romansu tylko po prostu chciałam go bliżej poznać. On raczej też niczego nie planował, co prawda zdarzało nam się rozmawiać na tematy związane z seksem, zdradą, zasadami itp, ale to bardziej z ciekawości i chęci poznania drugiego człowieka. Nawet jak go chciałam gdzies wyciągnąć albo do siebie zaprosić na kawę jak mnie podrzucał do domu to odmawiał żartując, że lepiej żebyśmy sam na sam nie zostawali, bo to może się dla mnie źle skończyć:D

Gość icojamamzrobic
To nie dupek. To tylko facet:-P

Gość icojamamzrobic
Zreszta chodzilo mi o to, ze wobec mnie byl zawsze ok i nie wyglada na takiego, ktory ma w dupie innych.

Gość no..
pewnie mu kobita nie dala i ma jajka pelne:-) no i szuka szparki:)