Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsiowababa

Numer nieznany ,już nie mam siły...

Polecane posty

Gość tego jeszcze nie
Jaki masz aparat?

Też tak mam. Od kiedy przeniosłam numer z plusa do playa. Przynajmniej raz dziennie dzwoni. Czasami po kilku sekundach sam się rozłącza. Ostatnio słychać dziwny, systematyczny dźwięk. Też mnie to już wpienia ;/

Naciągacze,złośliwe osoby tak mogą być. To znaczy że niema wyjścia, usuń swój numer, to zmień na nowy numer a nowy numer daj tylko bliskim ludziom z twej rodziny, bo jak komuś nowej osobie dajesz numer a ta komuś obcemu daje których nieznasz, to pech złośliwość zakłócenie twego spokojnego rytmu dnia w życiu. Dawniutko też tak miałam aż prawie 4 lat miałam a wiedziałam kto to złośliwa chora osoba upośledzona w psychice, - ta osóbka zmieniała numery ciagle wciąż co nowe numery sygnałki/smsy, to lepiej usunąć/zmienić numer i spokój święty, ta chora osóbka niema mego nowego numeru i przy okazji uprzedziłam te moje bliskie osoby by niedawali nowego numeru. Jest Świety Spokój od 10 lat :-D

Gość wsiowababa
mam samsunga s 5610 a kod wpisywała ze strony orange.AKT BPA

Spróbuj wpisać ten kod, który podałam wyżej, po nim "wyślij". U mnie działa.

Gość wsiowababa
Dzięki Wejda:)

Gość ja też mam worange
i też mam takie telefony. tylko cisza w telefonie i nic wiecej. A co najlepsze ejst jeszcze taki numer z orange konczy sie na 315 czy jakos tak i jak dzwoni, to też się nie odzywa nikt, a to jest podobno jakis ichni numer

Gość gość
Jest funkcja - DODAJ DO CZARNEJ LISTY

Gość PaulinaWosik
Na stronie infonumer pl trzeba było sobie sprawdzić ten numer!

Gość gość
wsiowababa, a skoro pracujesz w domu to nie możesz sobie kupić drugiego aparatu i drugiej karty? I ten jeden numer mieć tylko dla rodziny i znajomych, a ten drugi podawać ludziom z którymi musisz mieć kontakt zawodowy.

Gość aaa

mi tez dziś zaczął dzwonić już 3 razy w ciągu kilku godzin pierwszy raz widzę żeby wyświetlało sie "numer nieznany"