Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Do Polski przybył pierwszy Boeing 787 Dreamliner.

Polecane posty

Dziś Polska otrzymała pierwszy liniowiec pasażerski typu Boeing 787 Dreamliner (Liniowiec Marzeń). Radio RMF FM prosi o propozycje nazwy własnej dla tego samolotu. Ja zaproponowałem "Spirit of Poland" (Duch Polski), i proszę żebyście zaproponowali to samo, powołując się na mnie. Niech ten samolot będzie dla naszego lotnictwa cywilnego tym, czym Orzeł Biały jest dla naszego państwa. Przy okazji - tradycyjnie - proszę o kliknięcia na mojego oficjalnego bloga: www.tomaszwawruszko.blogspot.com

Gość Adaś13
Tomku jesteś moim idolem. Chciał bym się z tobą spotkać w realu. Nauczysz mnie nakręcać na słoik? :)

Gość Adaś13
Muszę ci się przyznać że podkochuję się w tobie 😍 :)

Gość Adaś13
Tomku ja ciebie kocham 😍!!! Też bym chciał tak naciągać. nauczysz mnie? Proszę kochany!!!!!!!!!!! 😍 😍😍 :)

Gość Kaśka_SUPER_GIRL!!
Master czy takie naciąganie boli? Pytam bo jestem odmiennej płci.

" 11:55 [zgłoś do usunięcia] HannibaI111 Dziś Polska otrzymała pierwszy słoik po majonezie typu Winiary 0,33 l dreamjar(Słoik Marzeń). Radio RMF FM prosi o propozycje nazwy własnej dla tego słoika. Ja zaproponowałem "Spirit of Jar" (Duch Słoika), i proszę żebyście zaproponowali to samo, powołując się na mnie. Niech ten słoik będzie dla naszego spoleczeństwa internetowego tym, czym mój prywatny słoik jest dla jest dla mojej moszny. Przy okazji - tradycyjnie - proszę o kliknięcia na mojego oficjalnego filmika: http://tnij.org/svvl xxx hahahahhaha dobre!

Gość pacyff
a moze by go nazwac : POLSKI ?

Gość jednoosobowy głos tłumu
white nigga, laczy tradycje polski i kulture ameryki

Gość salsalsalsa
Ja bym chciała polecieć kiedyś takim Dreamlinerem. Podobno Rainbow oferuje przeloty nim bezpośrednio do Pekinu, ajajajaj ... ;)

Gość Karagulka
No taki dreamlainer jest wypasiony, każdy chyba chciałby nim polecieć :) W moich oczach wycieczka do Chin jest coraz bardziej atrakcyjna, bo i kierunek fajny i podróż takim cackiem to jest coś :)

Gość salsalsalsa
To byłaby super atrakcja 2w1 :D

Gość sadolki
Widzę, że Rainbow mierzy wysoko, tak trzymać!

Gość GoshkaP.
Właśnie sprawdziłam cenę takiej wycieczki do Chin i myślałam, że się przerażę, a tu proszę - jestem mile zaskoczona. Jeśli do tego dochodzi przelot dreamlinerem, to naprawdę się opłaca. Zastawiam się tylko nad terminem, w jakim miesiącu jest najlepsza pogoda na zwiedzanie Chin?

Gość podżegaczom mówmy NIE
widzisz dla edukacji anatomicznej ile zrobiles dobrego nawet dziecko o pseudonimie artystycznym miss you wie już co to moszna

Gość ja0912
Master jakiego masz?

Gość marzena35
Wycieczka do Chin-marzenie! Dla mnie pogoda nie miałaby większego znaczenia podczas takiej podróży. Mój znajomy był w Chinach w maju i mówił, że w Pekinie i Szanghaju mieli po około 20C, więc jak dla mnie rewelacja. Do tej pory zazdroszczę mu tego wyjazdu!

Gość hiszpanika
Właśnie się dowiedziałam, że moje wczasy z Rainbowa do Chin też będą obsługiwane dreamlinerem, super, już się nie mogę doczekać, aż zobaczę to cacko na żywo.