Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariusz z krakowa

Wyrzuciłem babe z domu!!! I dzieciaka oddałem jego ojcu!!!

Polecane posty

Wyrzuciłem babe z domu!!! I dzieciaka oddałem jego ojcu!!! [15.11.2012] 12:23 mariusz z krakowa Wyrzuciłem kobiete z domu bo źle się do mnie odnosiła. Ma problem z alkoholem i narkotykami a na dodatek zdradzała mnie. Miesiąc temu przyszła do mnie płyta. Patrze na komputer a to moja żona sypia z jakimś kolesiem. Nie wytrzymałem i rozesłałem te płyte po jej i swojej całej rodzinie i wszystkich znajomych. Mam jeszcze kopie. W dodatku okazało się że nie jestem ojcem jej syna i upomniał się o niego biologiczny ojciec. Kryminalista,ćpun który powiedział że chce mieć kontakt z synem. Ja postanowiłem zrzec się bachora i oddać dziecko ojcu. Moja eks nie ma już nic do gadania bo wie że film trafi do internetu. Ile razy do mnie leciała z łapami, z nożem, siedziała w domu, obiadu nie ugotowała mimo tego że nie pracuje, wysprzątać nie wysprzątała. Obrażała moją matke. Jej matka uderzyła mnie w twarz. Oddałem jej. Nie wytrzymałem nerwowo. Powiedziałem o tym matce. Również uderzyła moją teściową i zwyzywała ją od suk.

Gość brawa! kurtyna!
:classic_cool: