Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka od zaraz

Odkurzacz

Polecane posty

Gość mamuśka od zaraz

Witam, padł mi odkurzacz, polećcie mi jakiś, cena niewygórowana:)dzięki

Gość mrrrrrr3241
ja mam zelmera aquawelt. Jest trochę drogi ok. 1000 zł ,ale jest wodny czyli wszystko wpada do kubełka z wodą , można nim prać, ma3 filtry przy mojej alergi na pyłki jest znakomity.

Gość zau
Ja mam electroluxa ergospace. Długa rura i kabel a do tego zgrabny. Brdzo jestem zadowolona a mam go już dłuższy czas.

Gość mamuśka od zaraz
proszę jeszcze:)

http://www.redcoon.pl/B331595-DirtDevil-M-5080-EQU-TURBO-SILENCE_Odkurzacze-bezworkowe?refId=nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-11&utm_content=B331595#nclid=d4d7b2e5aa7bc51dae8e583088fb8ea3 ja mam ten, jestem zadowolona.Maly, cichutki, filtry czysci sie pod woda, bezworkowy,podobno antyalergiczny Kupilam go za równowartosc 120 złotych, bo moj ma wade techniczna ( odapa mu ta koncowka, która jeżdzi po podłodze ( jak to sie nazywa ?). Mąż skleił mocna tasma i smiga.

polecam tylko odkurzacze bezworkowe. filtr wodny to extra sprawa. niedawno zakupilam odkurzacz MPM Bora 2 2400 W. jest na prawde super, ma regulowana moc, nic nie smierdzi i ma filtr hepa czyli jeszcze lapie kurz z powietrza. sa dwie wersje: za 550 zl i za 750 zl. moim zdaniem firma polska i malo znana ale na prawde super.