Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata23333333

Wróżka??

Polecane posty

Gość renata23333333

Wierzycie we wrozki ? W cyganki ? Podobno cyganka prawde ci powie. macie jakies doswiadczenia z wrozkami ???

Gość Chono tu
Brat mojego narzeczonego był u wróżki. Powiedział że wszystko mu powiedziała jak jest w jego życiu. I przewidziała nasze wesele:) a mówił że poszedł dla jaj i się zdziwił jak mu ona to wszystko powiedziała

Gość renata23333333
Pytam bo mi wrozka-cyganka powiedziala takie rzeczy ze az w szoku jestem. I nie moge uwierzyc w to... Oczywiscie takie dobre rzeczy, Tym bardziej ze wiedziala wszytsko co sie u mnie zdarzylo w zyciu.. az glupio mi przed nia bylo :P Ale ile wy czekaliscie na spelnienie sie wrozby ?

Gość markiza34
tak wierze byłam z 5 razy wszystko się sprawdziło tylko ta wróżka już nie wróży i chciałam jeszcze pojść do innej dała mi kontakt koleżanka

Gość renata23333333
ale u cyganki bylas??

Gość markiza34
mi wróżyła z kart klasycznych starsza pani ze wsi do niej tłuy sie zjeżdzały i ona wrózyła mniej więcej co się zdarzy tak od 2mcy do 2 lat tak u mnie było

""Oczywiscie takie dobre rzeczy, Tym bardziej ze wiedziala wszytsko co sie u mnie zdarzylo w zyciu."" :D:D:D

Gość renata23333333
a mialas takie wrazenie jak u tej kobiety bylas ze ona jest hmm jakby jakas nawiedzona? taka inna. Oczy takie przenikliwe. Po prostu czulas ze nie jest ''normalna''??

Gość renata23333333
a mialas takie wrazenie jak u tej kobiety bylas ze ona jest hmm jakby jakas nawiedzona? taka inna. Oczy takie przenikliwe. Po prostu czulas ze nie jest ''normalna''??

Gość uhi
ja miałam wróżone z kart anielskich, wywróżono mi wyjazd za granice, wtedy by mi do głowy to nie przyszło, nigdy nie wyjeżdżałam poza kraj, no i stało się w kolejnym roku wyjechałam na dłużej

Gość renata23333333
ale to byla cyganka ??

Gość uhi
nie, zwykła starsza Pani ok 80 lat

Gość renata23333333
i jaki czas czekalas na to aby ci sie to spelnilo ?

Gość uhi
8 miesiecy

Gość markiza34
mi tez wróżyła starsza pani że wyjade za 2 tygodnie a wiedziałam ze wyjeżdzam i potem patrzyłam w kalendarz a to dokładnie 2 tyg było!!!!!!

Gość renata23333333
tak jak wyzej zapytalam - mialas wrazenie ze jest jakas inna ta kobieta??

Gość uhi
widzisz Ty wiedziałaś, a mi to nawet nigdy by do głowy nie przyszło, zagranica była dla mnie tematem nie do przyjęcia, potem zapomniałam o wróżbie, przypomniało mi się jak pakowałam rzeczy do wyjazdu:) nie było mnie w kraju 2 lata

Gość uhi
renata mam wrażenie że Ty jesteś jakaś inna hehe :D

Gość markiza34
nie ona wyglądała na miłą starszą panią i miała pięknego czarnego kotka nic nadzwyczajnego w niej i jej oczach nie było ale powiedziala mi ze widzi ciąże też sie śmiałam bo wtedy nic nie było z mężczyzna chociaz go znałam i powiedziała ze nieuniknę tej ciąży i powiedziala ze drugą ciążę poronie śmiałam sie a właśnie mineło 3 mce jak poroniłam

Gość renata23333333
dlaczego ja inna? po prostu ja nigdy nie wierzylam we wrozki. poszlam za namowa kolezanki. dla zartow chyba. nie wiem. jestem realistka. i do glowy by mi nie przyszlo aby wierzyc we wrozki. a tu taki zonk :O jestem w szoku. i chce znac zdanie innych na temat wrozb

Gość markiza34
a pierwsze dziecko rzeczywiście było ok pół roku po tym jak powiedziałam podkreślam tu że wcześniej miałam partnerów i nie zaszłam w ciążę a tu wiedziala ze bedzie ciążą śmiałam sie z tego

Gość markiza34
ja tez we wróżki nie wierzyłam powiedziała mi o niej moja mama że jej koleżanki córce wszystko sie sprawdziło ale poszłam z ciekawości bo brała jedynie 15 zł ok 4 lata temu

Gość markiza34
tylko jeszcze jedno się nie sprawdziło do tej pory jestem panną z dzieckiem mam 34 lata i powiedziała że karta ślubna jest że poznam ciemnego blondyna rozwodnika na zabawie i ze to będzie mój mąż hehe ja jej na to że na zabawy juz nie chodze ona że to nie musi być dyskoteka może byc wesele jakieś u kogoś i jeszcze sie nie sprawdziło 3 razy tasowala karty i mówiła nie martw się ślub będzie widze kartę ślubną:-)

Gość renata23333333
moja bierze 20. jest cyganka. mojej kolezance powiedziala ze nie chce od niej pieniedzy bo sa brudne... dopiero potem kolezanka mi powiedziala ze zarabia jako dziewczyna do towarzystwa.. no i pieniadze zarobila w wiadomy sposob.

Gość markiza34
mi jedno jeszcze się nie sprawdziło powiedziała ze wyjde za mąż wiedziała ze nie jestem mężatka mam 34 lata i jeszcze nie wyszłam za mąż 3 razy stawiala karty i wyszło że karta ślubna jest ale nie prędko:-)

Gość markiza34
i powiedziala mi ze bedzie ciemny blondyn rozwodnik i poznam go na zabawie ja jej na to ze na zabawy dawno juz nie chodze a ona to moze byc nawet jakies wesele ale pani pozna zobaczy pani

Gość renata23333333
ja sie doczekac nie moge az sie sprawdzi to co mi powiedziala. Bo to moje marzenie. i ona tez mi o tym powiedziala. ze ona wie ze to moje marzenie.... i ze mam czekac... i ze mi przysiega to.

Gość renata23333333
Ona ma takie czarne oczy. I jakby za jakas mgla. Wyglada jakby pijana byla. Przesympatyczna kobieta. Bardzo mila, usmiechnieta. Tylko jak patrzy mi w oczy to az mnie dreszcz przechodzi.

Gość markiza34
nawet był czas ze gadała mi ze bede jakieś szkoły konczyła a już miałam ok 30 lat i o niczym takim nie myslalam bo mam dziecko chore a ona mi na to widze szkoły uczyc sie bedziesz egzaminy i tak było poszłam na szkolenia dla matek dzieci niepełnosprawnych z unii europejskiej projekt i tam chodziłam 2 lata a potem ze szkolenia dostałam za darmo kurs prwo jazdy i miałam egzaminy na prawko i zdałam za 4 razem:-) jest naprawde fenomenalna kobieta ale juz nie wróży:-(

Gość markiza34
a ta twoja wrózka to skąd może ja się wybiorę;-)