Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfndkfndfsklfd

Brak orgazmu podczas seksu z facetem; słaby orgazm podczas masturbacji

Polecane posty

Gość kfndkfndfsklfd

Uwielbiam seks z moim facetem, jest naprawdę super. Niestety, wiem, że on się martwi, że wcale nie jest mi tak dobrze, bo nigdy z nim nie dochodzę. Kiedy sięmasturbujędochodzę tylko w jeden sposób: wkładam obie ręce między nogi i jakby "naciskam", zaciskając przy tym nogi (czytałam gdzieś, że to pozostałośćbo "dziecięcej masturbacji" i z tego nie wyrosłam). Kiedyś używałam do tego np kantu stołu. W każdym razie "orgazm" w ten sposób osiągam szybko, ale jest on bardzo krótki, i - jak mi sięwydaje - bardzo słaby. Staram siętym nie przejmować, ale wiem, że wpędzam tym mojego w kompleksy, bo on mysli, że to jego wina... Czy jest na to jakiśsposób?

Gość Daniellos
wygląda że potrzebujesz mocnych wrażeń a nie grzecznego sexu po prostu

Gość kfndkfndfsklfd
To prawda, dlatego np wolękiedy on robi mi dobrze ręką (mocniej) a nie językiem (to jest przyjemne ale szybko mnie nudzi). Lubięostrzejsze zabawy ale nie wiem czy w tym rzecz... Nie wydaje mi sięnormalne, że nie potrafiędojść robiąc sobie palcówkęalbo normalnie dotykając siędłonią

Gość kfndkfndfsklfd
Albo sam fakt tego kiepskiego orgazmu... coś jest nie tak Pamiętam, że tylko raz jak mi robił ręką to zaczęłam siędziwnie czuć. Z jednej strony było bardzo przyjemnie, a z drugiej chciałam, żeby przestał. Może to wtedy zaczęłam dochodzić... takiego czegośnie czułam jeszcze nigdy

Czasami poznawanie nawet własnego ciała zajmuję sporo czasu. Po prostu dużo trenuj, a powinno pomóc:)

Gość Daniellos
ja zawsze uważałem że najlepiej poznać siebie przez masturbację i potem pokazać 2 stronie co mnei najbardziej podnieca - wiec dużo ćwicz :) a jak będziesz się krępowała sama na pewno ktoś w necie pomoże :)

Gość kfndkfndfsklfd
Hmm, on już mniej więcej wie ;) Dobrze siędopasowaliśmy, bo ja lubięuległość, a on dominować:D To jest ekstra

Gość kfndkfndfsklfd
Brak spacji :O Sorry.

Tak, ale dopasowaliście się pod względem stylu. Teraz musicie poszukać swoich najwrażliwszych punktów i sposobu w jaki lubicie być tam pieszczeni

Gość kfndkfndfsklfd
To zabawne, bo sama zamierzam byćseksuologiem, ale póki co sama nie odważyłabym się pójść (mam 22 lata). Tylko z moim facetem potrafięo tym rozmawiać, no i na anonimowym forum.

Gość kfndkfndfsklfd
Cóż, krępujęsięrozmawiaćo tym z obcąosobą. Co w tym dziwnego?

Gość kfndkfndfsklfd
Cóż, krępuję się rozmawiać o tym z obcą osobą. Co w tym dziwnego?

Gość Daniellos
zawsze możesz spróbować porozmawiac z kimś z forum - anonimowo zawsze łatwiej

Gość kfndkfndfsklfd
Rainbow dick, po prostu nie czujęsięna to gotowa. Tak, do ginekologa chodzę, ale jemu nie opowiadam co i jak robię.

Gość Daniellos
jak łatwo tutaj można zbesztać kogoś za fakt że się krępuje rozmawiac z obcymi o sexie twarzą w twarz... żenujące

zenujacy jest wstyd rozmawiac o czyms zupelnie naturalnym dla wszystkich ludzi z lekarzem kiedy potrzebuje sie pomocy. w jakim wy wieku zyjecie? co jest w seksie takiego wstydliwego? :o lekaRZ ma w dupie twoje wynurzenia, on tam jest w pracy.

Gość kfndkfndfsklfd
Ciasteczkowa, dzięki za cennąuwagę :classic_cool: Jest to forum dyskusyjne, jak sama nazwa wskazuje - można tu dyskutować. Czy pójdędo seksuologa czy nie to moja sprawa, tutaj poruszyłam pewien temat i miałam nadziejęo tym porozmawiać:)

Gość kfndkfndfsklfd
Ciasteczkowa, cieszę się, że nie masz z tym problemu. Ja mam. Współżyjęod niecałego roku dopiero, i mimo, że jest to dla mnie super, i mogłabym kochaćsięcodziennie kilka razy dziennie, to nie zmienia faktu, i w łóżku jestem bezpruderyjna, to nie czujęsię na tyle pewnie aby stanąć z kimś obcym (nawet seksuologiem) z twarzą twarz i powiedziećo wszystkim w szczegółach.

Gość Daniellos
kfndkfndfsklfd - ale na forum nie ma szans na normalne odpowiedzi bo połowa piszących to dzieci

Gość kfndkfndfsklfd
Ciasteczkowa, cieszę się, że nie masz z tym problemu. Ja mam. Współżyję od niecałego roku dopiero, i mimo, że jest to dla mnie super, i mogłabym kochać się codziennie kilka razy dziennie,i w łóżku jestem bezpruderyjna, to nie zmienia faktu, że nie czuję się na tyle pewnie aby stanąć z kimś obcym (nawet seksuologiem) z twarzą twarz i powiedzieć o wszystkim w szczegółach.

Gość kfndkfndfsklfd
Daniellos, właśnie zauważyłam niepokojącątendencjedo wyśmiewania sięz innych albo krytyki. Zadajesz pytanie i nie uzyskasz odpowiedzi/rady albo zwyczajnie sobie nie porozmawiasz, bo jakiśKapitan Oczywisty napisze Ci "idźdo lekarza". Jak zapytam na forum o gotowaniu o przepis to napiszecie mi "idźdo babci"? :D

ja wspolzyje niecale 2 lata wiec niewiele wiecej :o a do tego jestem rok mlodsza od ciebie. i nie mialabym problemu isc jesli mialabym problem. zachowujesz sie jak dziecko

Gość Daniellos
kfndkfndfsklfd - wpadnij na gg 45310867

i nie wiem czy wiesz ale wiekszosc kobiet musi miec stymulacje lechtaczki podczas stosunku...wiec jesli tego nie robisz to sie nie dziw :o

Sama sobie odpowiedziałas co jest Twoim problemem, nawyk z dziecięcej masturbacji, tyle.