Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfndkfndfsklfd

Brak orgazmu podczas seksu z facetem; słaby orgazm podczas masturbacji

Polecane posty

Gość 2004rok
24, mial przede mna dziewczyne z ktora byl 3 lata i nie wiem czy ona go nie nauczyla co i jak czy po prostu on jest leniem czy moze opcja ze mu sie nie podobam albo jest ze mna tylko dla seksu. Zrobie tak jak radzisz, ze jak nie nauczy sie to seksu nie bedzie. Ale wiem na bank ze sie obrazi. I tak juz od dwana unikam seksu, powiedzialam mu ze nie mam ochoty na seks z nim, a ''po'' to zazwyczaj wychodze do lazienki i sie masturbuje bo ile tak mozna? 3 lata tak juz jest

Gość 2004rok
ojj mariiika zazdroszcze ci, gdzie poznalas takiego faceta? :) od pocztaku taki byl, czy musialas go nauczyc?

Powiem Ci ze ten moj poprzedni sie nie nauczył, a nawet jak juz zaczał dotykac to robił to wrecz tragicznie i śmiesznie. Pewnie go poprzednia nie nauczyła i teraz on sobie tak postępuje. Oj wiem co czujesz, wiem. Kocham seks, a poamietam ze z tamtym tez juz nie chciałam sie kochac, nawet gry wstępnej nie było tylko na dziendobry palcówka i do akcji...

Gość na forum tak to jest
Kazda jest najbogatsza, najpiękniejsza i ma 10 minuiowe orgazmy . A na prawdę pracuje w biedronce, ma 20kg nadwagi i ma 5 sekundowe orgazmy z wlasnym palcem 🖐️

No on jest pare lat starszy ładnych, pare parnterek miał. Ja az zadziwiona byłam jak poszłam z nim do łozka, ze mozna sie tak i tyle kobieta zając, do tej pory z reszta ja czesto mowie mu zeby juz wszedł juz juz, bo on by mogł jeszcze mnie popieścic. To samo z orgazmem, od razu kazał mi nie ściemniac i mi tak długo molestował łechtaczke az w koncu po 21 latach doszłam. Wszystko powoli nigdzie sie nie śpiesząc.

Gość kfndkfndfsklfd
Marika, jeśli mogęzapytać, ile masz lat?

24? To od kiedy Ty zaczęłaś uprawiać seks, skoro czekałaś 21 lat, żeby dojść?:)

hahah przez 21 lat nie miałam orgazmu z facetem co nie znaczy ze 21 lat uprawiałam seks;p

Aaa to już wszystko jasne, ja z seksem miałem do czynienia bardzo późno, ale sutki ssałem już od urodzenia:)

Ale rozumiecie juz o co chodzi?:p Seks zaczełam wczesnie uprawiac ale orgazmu długo nie było;p

Tak rozumiemy - seks uprawiasz cały czas, a od 3 lat masz orgazmy. To kiedy Ty dziewczyno spisz i jesz?:)

hahahah, oglądałam dokument o babce co ma 300 orgazmów na dobe, pare na swiecie jest takich, nie pamietam jak sie ta choroba nazywa

Jeżeli taki orgazm łączył się z charakterystyczną mimiką twarzy to dość ciekawie musiało to wyglądać na ulicy:)

No choroba, ta babka nie mogła odkurzać auta prowadzić itp, dokument sie nazywa chyba 300 orgazmów na dobe, nawet ogtująca sie woda w czajniku sprawia ze ma orgazm, suszarka do włosów

Nie, średnio co pół godziny, bo ja lubię długo spać:) Dlaczego się spociłaś, nie podołałabyś:)

Gość 2004rok
mariiika- a moze on tak lubi Cie piescic bo Cie tak bardzo kocha, a moj juz mnie nie? Czujesz ze Cie kocha, mowi to? okazuje? Za kazdym razem masz orgazm? Kurcze nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze takiego faceta. Moze moj do konca nie wie o co chodzi, nie wie jak ma to robic i tak postepuje, ale przeciez mu mowilam, troche pokazywalam, a przeciez zawsze moglby zapytac: Kochanie, jak mam Cie piescic czy co robic zebys byla zaspokojona? A on niiiiiiiiiic.

Gość 2004rok
mariiika wez odpowiedz jak bedziesz;)