Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już ostatni raz

Nie wiem którą wybrać i prosze Was o pomoc

Polecane posty

Gość to już ostatni raz

Zakładałam już podobny temat ale mam teraz trzy ostateczne typy. Różnią się znacznie ceną ale i wielkością. Powiedzcie na którą z tych trzech się zdecydować? Proszę NIE PISAĆ że wszystkie brzydkie, czy ze lepiej baby born. Napiszcie tylko który nr kupić dla dziecka 6 letniego. A oto typy: 1. http://allegro.pl/berenguer-boutique-noworodek-pachnacy-wanilia-i2770173469.html 2.http://allegro.pl/hiszpanskie-lalki-berenguer-noworodek-z-kocykiem-i2783507623.html 3.http://allegro.pl/berenguer-boutique-lily-w-rozowej-sukience-46cm-i2780788832.html Z linku nr dwa chodzi o różową lalkę dziewczynkę.

Gość z grubej rury powiem tyle..
Każda ładna na swój sposób ale: 1. ma brzydką minkę jakby 'ja cos bolało" 2 i 3 są najładniejsze - osobiście wybrałabym 3 choć 2 też niczego sobie :)

po namyśle wybrałabym 2 :) a to na prezent?

Jak dla mnie nr 2, ewentualnie 3, bo 1 to taka jakaś smutna, płacząca.

Gość to już ostatni raz
Tak na prezent. Postanowiliśmy całą rodziną zrzucić się na droższą lalkę, a jedną bo dziewczynka marzy o lali przypominającej prawdziwe dziecko.

Gość albabetaomega
Zdecydowanie nie nr 1, bo dlaczego kupować 6 latkowi lalkę, która wiecznie ma płaczącą minę. Ja bym wybrała 2 bo tańsza od 3 i łagodną mimikę twarzy:)

2 jest taka słodka :) fajny pomysł na prezent w sumie.. Nie jakiś wyszukany ale wśród tych wszystkich zabawek, plastiokowych lalek barbie i samochodzików piszczacych taka lalka to super rzecz dla dziecka :)

Gość to już ostatni raz
Jak na razie prowadzi nr 2. Mnie się wszystkie 3 podobają i nie wiem którą kupić a to ja mam dokonać wyboru w imieniu całej rodziny.

jedynka za krzywą minkę ma.. jeszcze ewentualnie 3 ale to taki pultas :) też ładna ale druga lepsza :) ale super jestem zachwycona.. jak moja córa się urodzi i podrośnie tez chyba jej sprawię takie prezent :)

Gość to już ostatni raz
No trójka pyzata ale duża jest, a druga ma 36 cm niby pisze że wygląda na większą. A jak sprawdzałam to ubranka dla lal są głównie na takie powyżej 40 cm szyte więc martwie się ze nic ine bedzie na tego bobaska pasować.

hmm.. faktycznie może być problem z ubrankami ale myślę, że gdyby głębiej poszukać to takie malutkie dla wcześniaczków czy po prostu ubranka dla dużych lalek znajdzie się gdzieś :) fakt faktem łatwiej ubranka będzie dopasować na 3.. choć wszystkie niby w rzeczywistości są większe.. niewiadomo jak to jest faktycznie.

z drugiej strony jak oni podają te wymiary skoro "w rzeczywistości lalka jest większa" hehe :)

Gość asasasasddd
ta druga najlepsza i wyglądem i cenowo też ujdzie :)

Gość anaianamana
Troche mała jak na imitacje niemowlaka. Przy takiej ok 50-60cm mozna bez problemu kupowac ubranka dla niemowlakow, np w lumpeksie zeby bylo taniej i jakies papmersy na sztuki (czasem sprzedaja) :)

Gość druga najładniejsza
druga