Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonina z konina

Przewiane oko,mial ktos?

Polecane posty

Gość antonina z konina

Czy mial ktos z Was przewiane oko? boli mnie i jest zaczerwienione w srodku,spotkalam znajoma i mowi ze moze przewialo mi oko,szukalam w necie ale za wiele nie pisze o tym...

Gość antonina z konina
nikt nie mial??

Gość gh
idz do okulisty

Gość Gonda
nasaczj oczy srebrem nanokoloidalnym

Gość Ekspert Starazolin HydroBalanc
Nie ma takiej jednostki chorobowej jak „przewiane oko. Być może podczas wietrznej pogody coś Ci wpadło do oka i spowodowało podrażnienie, które z kolei może prowadzić do zapalenie spojówek. Jeśli ból oka utrzymuje się dłużej niż 1-2 dni, dodatkowo zauważyłeś pogorszenie widzenia, wskazana jest konsultacja specjalisty. Eksperci Starazolin HydroBalance to profesjonalny zespół, który pomoże Ci przynieść ulgę zmęczonym oczom. Jeśli masz pytania, wejdź na nasz profil: www.facebook.com/MojeOczyStarazolin Więcej informacji na temat tego, jak dbać o oczy, znajdziesz tu: www.mojeoczy.pl Ekspert Starazolin HydroBalance

Gość gość
Ja mialam chyba cos podobnego. Wieczorem zaczela mnie bolec galka oczna. Nastepnego dnia rano to samo, bol przy zaciskaniu oka i przy patrzeniu na boki. Ibuprofen pomogl na bol, a calosc minela stopniowo po 2, 3 dniach.