Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitkaaaa24

chore serce?????????????

Polecane posty

Gość jowitkaaaa24

od ponad 3 miesiecy codziennie boli i piecze mnie serce do tego kolatanie i niemiarowe bicie serca czym moze to byc spowodowane pomocy :(:(:(:

Gość mam też podobnie
a ile masz lat ?

Gość może nerwica....
a może nie. Skąd my mamy to wiedzieć :O idź do lekarza :O

Gość jowitkaaaa24
lat mam 23!!! chciałam zorientować sie czy ma ktos podobnie ;(

Gość herz schmerz
ja mam kłopoty z sercem miałam masę badań w tym kierunku niekiedy czuję że umieram mam dławienie i rożne cuda miałam wielokrotne ekg które pokazuje tragiczny zapis a niekiedy jest raczej ok latem robiłam wszelkie badania i cały czas piłam leki na wyrównanie serca bo waliło jak młot wyniki wyszły różne przedewszytskim próba wysiłkowa jest dziwna i musze powtórzyć jezszcze w tym roku pójdź do lekarza najlepiej od razu do kardiologa bo internista zapewnie powie że nic Ci nie jest tak jak ze mną robili byłam chyba u 10 internistów i każdy gadał że nic mi nie jest że nerwy itd a jak poszłam sama do kardiologa prywatnie to za 1 razem kiedy zrobił ekg to się przeraźił bo był b zły zapis wyszła arytmia i różne cudeńka nie straszę Cię ale warto skonsultować się z kardiologiem zrobić badania i wykluczyc że to serce i wtedy pomyśleć że to jednak nerwy póki co trzeba znajsc przyczynę Twojego samopoczucia pozdrawiam

Gość jowitkaaaa24
byłam u kardiologa robił ekg i echo no i w tym rzecz ze nic nie wyszło tyle ze w dzien wizyty u kardio nie bolało mnie serce czułam sie dobrze czy to moglo spowodowac ze wyniki byly dobre??? dziekuje za odpowiedzi naprawde ;*