Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoRobicRatunku

Czy mogła zajść w ciąże?

Polecane posty

Witam, Po pierwsze, jestem w szoku, bo wczoraj dowiedziałem się, że moja dziewczyna, która pojechała do siostry, zrobiła sobie ot tak test ciążowy i stwierdziła, że jest w ciąży (jej siostra planowała zajść w ciąże od jakiegoś czasu, więc sprzęt do testowania zapewne miała). Jestem z dziewczyną od pół roku, ona jest ode mnie 4 lata starsza, ma 24 lata. W sumie znaliśmy się od dawna, i wiem, że to porządna dziewczyna, ale na dalszy krok zdecydowaliśmy się niedawno. Nie kochaliśmy się jeszcze a głównie sprawialiśmy sobie przyjemność oralnie i tu powoli dochodzimy do sedna. Zdarzało się, w sumie nawet często, bo zabawiamy(liśmy) się co dzień-dwa, że dochodziłem pomiędzy jej cycuszkami i często nasienie jak doszedłem na niej, spływało w dół jej ciała. Tak samo podczas dochodzenia w buzi, najczęściej połykała, ale zdarzało się, że fajnie zmysłowo, spermę wypuszczała z ust właśnie na swoje ciało, piersi, bo wiedziała, że mnie to kręci. Zazwyczaj od razu myć się nie chodziła, tylko jeszcze poleżeliśmy, pogadaliśmy. No i teraz szok, bo ona twierdzi, że to przez to, że sperma spływała w dół ciała na jej cipkę, a właściwie ledwo to, co może spłynęło i dlatego jest w ciąży. Nie kochaliśmy się jeszcze, więc to tym bardziej szok. Na prawdę nie wiem co mam o tym myśleć. Ona oczywiście nie brała żadnych pigułek czy plastrów.

hahahahahah laska ktora lyka sperme, albo wypuszcza ja z buzi miedzy cycki, nie idzie z toba do lozka i robi test ciazowy, robi cie poprostu w chuja, i wali na boki :D

Śmieszne. :D Albo ci doprawia rogi, mimo iż jeszcze nie nadajesz się na rogacza, albo podwędziła test siostrze.

Możliwe, że chce sprawdzić jakbyś zareagował na bachora, dziewczyny w tym wieku na studiach zaczynają myśleć o łapaniu mężów, więc...Powodzenia. :D

Gość dzoneya przy kawce
może to ta co chciała kupić użyty test z plusem na kafe :D

Myslicie, ze mnie zdradza:(:(:(?

Moze chce Cie wypróbowac , jak zreagujesz - juz ktos wyzej to pisał...niech zrobi test przy Tobie wtedy sie okaże, a Ty masz 20 lat i nie wiesz jak sie zachodzi w ciążę ? Poczytaj trochę na ten temat w necie, bo jesteś zielony w tych sprawach:)

Nade mną to nie ja. Ewa, skąd pewność, że nie ze mną. Zielony w tych tematach nie jestem, bo mam to już dawno za sobą, ale nie sądziłem, że tak mała ilość spermy która nawet nie była w pochwie, chyba, że sama ją sobie wsmarowała (ale po co) mogłaby spowodować ciąże.

dodam ze raz wystrzelilem jej w anusie, czy moze to byc ciaza pozamaciczna, tzw. Analna ?

Gość ciekawy 255
stary według mnie robi cie w ch... ja sie kocham z moja od 5 lat bez gumki, tylko uwazam zeby nie zalać i dzidzioła narazie nie mam. A w dupke możesz lać jak pies w kapcia i nie zajdzie:)

Ech, co za cymbały się tu podszywają. Żadnego wystrzału w anus nie było cymbale. Sprawa przykra dla mnie a ludzie sobie jaja robią. Jutro ma wrócić i każe jej test zrobić przy mnie, a jak mnie wkręciła to szacunek właściwie straci od razu i gdzieś mam takie dziewczyny. Człowiek się powstrzymuje, szanuje, a ktoś taki z takim numerem.