Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzr

jak ja namowic na....dziewczyny help

Polecane posty

Gość mzr

jak ja namowi do lodzika z polykiem po seksie? W ogole rozmowa nic nie daje bo mi sie nie okresli,z lodzikiem po stosunku nie ma problemu i niewiem czy wystrzelic niespodziewanie czy jak najlepiej ja naklonic na to hmmm? Jakie to uczucie dla was?fajne czy raczej robicie to tylko dla przyjemnosci chlopaka?jaki ma smak sperma i jakie to uczucie miec ja w buzi......???? Dziewczyny piszcie mi tu na ten temacik wszystko co wiecie......dzieki Pedala i krytyce z gory mowie wypi****lac..... P

Większość robi to dla chłopa (ja tego nie nazywam miłością, nazywam to desperacją), te które napiszą, że sprawia im to przyjemność to w zatrważającej większości pedaliska albo "wyzwolone dziewczynki". 😴 A jeśli "wystrzelisz niespodziewanie" to możesz się spodziewać strzała, ale w pysk. :(

Gość sylwusiaaa2
Ja mam inne zdanie. Dla mnie to sama przyjemność, ale powiem szczerze tylko z partnerem do którego coś czuje. Byłam kiedyś z kim w związku i był to dla mnie przymus, nie lubiłam tego robić chyba poprosru go nie kochałam i nie ciągnęło mnie do tego. Teraz spotykam się zkimś innym kogo pokochałam i seks oralny z wytryskiem to dla mnie sama przyjemność :) Uwielbiam to i strasznie mnie podnieca i wiem że mój facet też to kocha :) Więc kwestia tylko czy ona cię tak naprawdę kocha ale jeśli tak to na pewno się nie obrazi jak wytryśniesz jej do buzi czy gdzie tam chcesz :) Powodzenia :)

Gość mzr
raz wystrzelilem niespodziewanie tylko akurat nie miala go w buzi tylko w rece i tylko we wlosy jej polecialo i zbytnio urazy nie mial :p

"jaki ma smak sperma i jakie to uczucie miec ja w buzi......????" III Facet, który nie zna smaku własnej spermy w ogóle nie powinien nawet marzyć o lodzie :O

Gość mzr
sylwusia bo mam taki plan zeby doprowadzic ja do orgazmu w stosunku nastepnie kochac tak dlugo ze moj wytrysk bedzie tuz tuz i przejsc do pozycji 69i zlizac z niej soczki bo sa takie slodkie i uwielbial to i w tym momencie j pokierowac by tak robila lodzika bym trysnal jej w buzce ....co o tym myslisz??? No raczej kocha mnie to zaryzykuje bez uprzedzenie trysnac.... I dzieki sylus za motywujaca wypowiedz.....a co sie czuje w tym momenci,z punktu kobiety???

Gość lepiej ja uprzedz
moze i cie kocha, ale zareczam, ze nie bedzie przyjemnie zaskoczona "niespodzianka", i, tak jak pisze ktos u gory, moze ci spuscic za to lomot (zreszta powinna). moze traktuje polkniecie jako "kolejny stopien wtajemniczenia" i sama chcialaby zadecydowac o tym, kiedy to nastapi - nie wpadles na to, prawda?

Po takim lodzie z zaskoczenia powinna ci się zrewanzowac i zapomnieć uprzedzić przed minęta, ze ma okres :P

Cześć Nei ;] Co Ty taka na "nie"? Smak nasienia jest podobny do kobiecych soczków, a większość chyba z minetki by nie zrezygnowała co? :P

Ruslan! Kope lat :D Nie to, ze jestem na nie, ale facet, który nie zna smaku własnej spermy a chcę żeby jego partnerka łykala, to coś moim zdaniem nie halo :P

Ja swój znam i mówię że nie ma większej różnicy między facetem a kobietą. Kopę lat bo już nie mam kompa w pracy...

Gość sylwusiaaa2
Wiesz z tego co napisałeś, ja bym była zadowolona z twojego pomysłu. Nie wiem jaka twoja kobieta jest, ale mi by się to podobało. Osobiscie nie byłabym zła jeśli chłopak nie poinformował by mnie żw wytryśnie mi, ale to zależy od osoby twoja kobieta może jest inna. A jak kobieta się czuję w tym momencie, szczerze mówiac to mnie to bardzo podnieca i podoba mi się to, czuję wtedy że mój facet jest mi oddany i myślę że to nic złego. Ja bardzo lubię jego sperme i nie wstydze sie tego :) Myślę że to normalne w związku.

Gość mzr
sylwusiaaaa widze ze teka kobieta jak ty to skarb:p za godzinke realizuje moj plan napisze jutro jaki efekt,mam nadzieje ze ma podobne zdanie do twojego:)) moze pogadamy prywatnie sobie???:)

Gość sylwusiaaa2
Przepraszam bardzo ja jestem dziewicą i na tym forum nie pisałam. Pisałam na inny temat a tu widocznie albo ktoś się pode mnie podszywa albo ma taki sam nick. Nie jestem idiotką żeby mieć tu i tu taki sam nick i pisać dwie sprzeczne rzeczy. Ogarnijcie się ludzie. Narazie