Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska9090

dziewczyny poleccie mi jakis dobry

Polecane posty

Gość goska9090

podklad ktory dobrze kryje bo mam duzo plam i przebarwien po pryszczach i chcialabym to dobrze zakryc, najlepiej zeby nie byl za drogi, nie robil efektu maski i zeby nie spluywal zaraz z twarzy. do tej pory uzywalam lirene city matt ale jest slaby, krycie srednie i po paru godzinach nic nie zostaje na twarzy :( z gory dziekuje

Gość goska9090
up

Gość taniego takiego nie dostaniesz
sprawdzony, ktory dobrze kryje to revlon color stay (koniecznie do cery tlustej)

Gość mart martie
znam twoj problem. dla mnie rewelacyjny sie okazal pharmaceris - delikatny fluid intensywnie kryjacy o przedluzonej trwalosci. maja niestety tylko 3 odcienie. ja jestem dosc jasna i uzywam 2 sand. wyglada bardzo naturalnie. uzywam tylko i wylacznie jego od 3 lat gdy polecila mi go dermatolog.

Gość mart martie
aa, dodam ze kosztuje niecale 40zl a jest bardzo wydajny. ja mam tubke od marca i jeszcze mi sie nie skonczyl.

Gość mart martie
aa, dodam ze kosztuje niecale 40zl a jest bardzo wydajny. ja mam tubke od marca i jeszcze mi sie nie skonczyl.

Gość mart martie
tak to ten. w rossmannie nie ma go, tylko w aptekach. jest tez siec aptek pharma-cos (nie pamietam nazwy bo nie mieszkam w polsce od wielu lat, a jak przyjezdzam to miedzy innymi po podklad ;) ) te apteki sa jak rossmann i czesto maja promocje, albo daja jakies prezenciki: ja raz dostalam 200ml szamponu wzmacniajacego do wlosow a innym razem maja tubke podkladu 10ml - ktory nosze w torebce zamiast normalnego opakowania 30ml. wiec mysle, ze oplaca sie tam go kupowac. jesli jestes ze slaska to te apteka jest w silesii. a co do podkladu to dodam, ze ja mam sucha skore i bardzo delikatna, atopowa wrecz i sprawdza sie super!

Gość Heidi Klummmmm
Vichy dermablend

Gość zabinkad
essence mousse polecam