Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitkaaaa24

jets ktoś z nerwica kto chce porozmawiac????????????

Polecane posty

Gość jowitkaaaa24
ja tez jutro sie zarejestruje ...daj znac co ci powiedział ii jakie leki przepisał....

Gość desperatka123654
za nim wykupisz lek, postaraj sie zapamietac co Ci lekarz przepisał w wypadku jesli nie bedziesz mogla sie rozczytac z recepty i sprawdz w necie...albo zapytaj w aptece...i nie zaszkodzi wspomniec lekarzowi ze nie chcesz psychotropów bo jezeli takie przepisze to zwyczajnie nie wykupisz, to psychiatra powinien zrozumiec...no i znajdz dobrego ,takiego który ma najlepsze opinie w mojej okolicy jest swietny ale ja mieszkam na dolnym slasku

Gość myszaaaa23
jowitkaaaa24 u mnie też było wmawianie różnych chorób, zaczęło się od bólu brzucha, najpierw strach że to wyrostek i panika bo przecież nie chcę iść na operację, później wymyśliłam sobie raka, później chorą wątrobę, na usg jamy brzusznej nic nie wykryto, na badaniu krwi wyszło, że mam helikobakterię, brałam antybiotyk i przeszło. Później doszły problemy z sercem właśnie. Endokrynolog zaraz mi powiedziała, że jej zdaniem nie mam nic z sercem tylko nerwicę wegetatywą, bardzo częsta przy niedoczynności, która właśnie siada na serce i takie później efekty min kołatania. Oczywiscie zaleciła wizytę u kardiologa ale wszystko było w porządku.

Gość desperatka123654
u psychologa mowi sie o traumach i przezyciach a u psychiatry głownie o objawach...ale wiadomo kazdy lekarz inaczej przeprowadza wywiad

Gość jowitkaaaa24
u mnie kazdy lekarz mowi ze jestem za mloda na jakies powazne choroby itd mysla pewnie ze symuluje ja znowu sobie wmawiam wszystko co gdzies nie wyczytam sa podobne objawy to ja juz to mam :)najgorzej boje sie o serduszko bo ciagle mnie piecze,kołatania itd....ktos tu napisał ze to objawy GRZYBICY TAK ????hmmmmmmmmmm?????????

Gość myszaaaa23
Ja się zapiszę na wizytę za 2 tygodnie dopiero bo kilka spraw do załatwienia, min rezygnacja z pracy.

Gość jowitkaaaa24
myszkaaaa a czy tez tak masz ze budzi cie jakis strach w nocy ze niby przestajesz oddychac dusisz sie ze serce zwalnia itd...mi tez ciagle towarzyszy lek przed smiercia ze umre jutro dzis ...Boze ;( boje sie przejsc koło np.kaplicy,,,,mam chore mysli boje sie NOCY ITD...

Gość jowitkaaaa24
zdaje sobie sprawe dlatego tak sie boje o serce bo jezeli to nie nerwica to moze cos bardzoooo groznego ;(nie wiem ;(ja oszaleje

Gość myszaaaa23
hmmm możliwe. No cóż, wizyta u psychatry pozostala i może jak już zakończę ten horror w pracy będzie mi dane normalnie funkcjonowac. Ja musze teraz uciekać. Jutro tu zaglądnę i poczytam co dalej. Pozdrawiam Was wszystkie :)

Gość jowitkaaaa24
msalice17 a jaki lekarz czy jakie badanie moze to wykluczyc ???

Gość myszaaaa23
jowitka mam dokładnie tak samo, budze sie w nocy i ogarnia mnie strach, mam wrażenie że się duszę i zaraz umrę :( To jest okropne :( Jutro się odezwę, teraz uciekam bo mnie znowu chyba gorączka zbiera i słabo się czuję :( Dobrej i spokojnej nocy życzę :)

Gość jowitkaaaa24
trzymaj sie myszkaaa czekamy ;* tu ;)

Gość jowitkaaaa24
dobrej nocki :*:*:*:*:

Gość jowitkaaaa24
msalice17 a jaki lekarz czy jakie badanie moze wykluczyc ,,ta" GRZYBICE???

Tak wspomnę, że ja nie mam żadnej nerwicy ale jeszcze nie tak dawno przez jakieś 2 tygodnie czułam się podobnie. Zawroty głowy, ból serca, ucisk w klatce piersiowej, trudność w oddychaniu, przyśpieszony puls, bezsenność, strach (chyba najgorsze- przerażało mnie wszystko, nawet film który leciał w tv). Nie mogłam jeść, spać praktycznie nic nie mogłam. A potem zaczęło się poprawiać i dzisiaj jest prawie dobrze. I nie myślę o tym że to może wrócić, skupiam się na czymś innym. Pojawiło się nagle, bez powodu. Wraz ze zniknięciem tych destruktywnych myśli ustąpiły wszystkie objawy fizyczne. Więc można stwierdzić, że stan psychiczny w dużej mierze przekłada się na fizyczny. Więc może u Was też tak jest?

Gość blebla
hashimoto

Gość jowitkaaaa24
jaki lekarz czy jakie badanie moze wykluczyc ,,ta" GRZYBICE???

jowitkaaaa24 jeśli zasugerujesz to swojemu lekarzowi rodzinnemu to już on powinien wiedzieć na jakie badania skierować. Pewnie badanie moczu, krwi, kału etc.

Gość jowitkaaaa24
OK DZIEKUJE ;*:*:*

Gość znowTO samo
kochane mam 29 lat, od dwoch lat zmagam sie ztym cholerstwem, przeszlam lekka kuracje lekami prze pol roku, i pare miesiecy bylo super, teraz wrocila :( mam 4,5 letnie dziecko, ale kurde wrocila, niby jestem szczesliwa odbijaja sie na mnie zmory przeszlosci i dwa straszne przezycie , w sumie 3 z ost miesiecy, choroba i smierc bliskich mi osob:( i tak: mialam wiele badan, serce ok, lezalam w szpitalu, wyniki ok, mialam rezonans , tu nie ok bo mam powazne problemy z kregoslupem,mam tez dosc powazne choroby gin. teraz wydaje mi sie ,ze ne do konca mnie zbdali, teraz przerabiam objawy roznego typu raka, boze wiem,ze to bez sensu ale to silnijesze ode mnie, juz sie wstydze chodzic do lekarza ale prawda jest taka, ktos jednak na tego raka choruje, wiec nie mozna niczego pzreoczyc, a u mnie wszyscy zwalaja na nerwice chyba musze wrocic do lekow

Gość znowTO samo
napadow paniki juz nie mam, dusznosci itp, ale inne ostre bole, zawroty glowy, itp obawiam sie ciezkich chorob,zwykly objaw i juz umieram, boze....a wszystko przez internet !!!!! za duzo wiem o chorobach , i dookoloa sami chorzy, moja mama:( wielu znajomych ma nowotwory buuuu bylo tak, ze balam sie sama w domu z dzieckiem zostac, mam tez fobie spoleczna, np na zakupach sie poce, i kreci mi sie w glowie, to jest masakra

znowTO samo jak ty będziesz się doszukiwać przyczyn i wmawiać sobie raka czy inną chorobę to nigdy nie dojdziesz do siebie i tylko bardziej się nakręcasz.

Gość jowitkaaaa24
ZNOWU TO SAMO rozumiem o czym mowisz ja tez wyczytyje w internecie te wszystkie choroby i zaraz je mam te wmawianie jest najgorsze...ale dzisiaj siedzac na tym forum zdałam sobie sprawe ze nie tylko ja tak mam i ze nie warto wyszukiwac co rusz to nowego ...jutro rejestruje sie do psychologa mam zamiar to pokonac bo inaczej sie wykoncze ;( p.s dziekuje wszystkim za odpowi i za czas ktory ,,mi" tu poswiecili.... bede tutaj codziennie wracała to tez chyba jakas forma ,,leczenia" ;*

Gość jowitkaaaa24
dokładnie :):):):):):)

Gość jowitkaaaa24
witam!!! dziś doszedł nowy ,,objaw" dretwienie twarzy głowy plecow wszedzie a co najgorsze zapomniałam jak moj brat ma na imie chciałam Go o ,,coś" zapytac i nie mogłam sobie przypomniec

Gość jowitkaaaa24
dretwienie twarzy głowy plecow wszedzie ;(