Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitkaaaa24

jets ktoś z nerwica kto chce porozmawiac????????????

Polecane posty

Gość z nerwica za pan brat o 15 lat
Moim zdaniem Ty masz jakieś problemy neurologiczne. Owszem nerwica jak najbardziej może w Twoim wypadku występować, ale wg mnie nie jest to jedyna choroba. Słusznie ktoś sugerował problemy z szyjnym odcinkiem kręgosłupa, może tu jest problem. Te zaburzenia świadomości, pamięci są dość niepokojące. Nerwica ma potężna moc, ale czy aż taką....

Gość jowitkaaaa24
tak jak mowiłam wczesniej miałam przeswietlenie odcinka szyjnego neurolog stwierdziła ze jest ,,wygiety"nie w ta strone co trzeba dala tabletki od zawrotów głowy i tyle...;/teraz niepokoi mnie to zapominanie Boze ja juz nie wiem co robic wkoncu uznaja mnie za wariatke.....;(

Gość z nerwica za pan brat o 15 lat
Moja mama nabawiła się nerwicy po zawale. Wiesz jak to potem wyglądało: duszność czy ból w klatce powodowała paniczny strach przed kolejnym zawałem, to nakręcało objawy nerwicy i było jeszcze gorzej... Poza tym jak odróżnić ból wieńcowy od tego "nerwicowego", albo duszność??? długi czas musiała być na psychotropach, bo te ataki naprawdę szkodził jaj na serce... Teraz po kilku latach jakoś się unormowało. Często nerwica towarzyszy innej chorobie, objawy lubią się mieszać i przez to często jej symptomy przypisuje się jako kolejny z objawów nerwicy... no i odwrotnie objawy nerwicy przypisuje się jakiejś chorobie... Ech, szkoda gadać, ze też nas akurat musiało takie "szczęście" spotkać :o

Gość myszaaaa23
Witam ;) Jowitka, jak czytam Twoje wpisy to tak jakbym siebie czytała. Ja również mam problemy z pamięcią od czasu kiedy zaczęły się pierwsze objawy. Zapominam nieraz co robiłam dna poprzedniego. W pracy nieraz ktoś mnie zapyta czy pamiętam klientkę która wczoraj była itd a ja nic, dziura w pamięci mimo że klientka stała i przychodzi często i ogólnie jak sobie próbuję przypomnieć to okazuje się, że ja nie pamiętam połowy dnia :o Co prawda nie zapominam imion brata czy bliskich ale np kolejny przykład. Mam swój ulubiony serial, który oglądam i nieraz pytam następnego dnia męża czy oglądałam wczoraj ten serial bo nie pamiętam :( Dzisiaj ogólnie dzień w miarę spokojny, mimo że męczy mnie dalej choroba ale musiałam iść do pracy bo miałam do wczoraj zwolnienie. Nie siedziałam długo bo jak mnie szefowa zobaczyła w jakim stanie jestem i odstraszam klientów to puściła mnie do domu wcześniej a mnie tak katar męczy i kaszel, dodatkowo gorączka :( No cóż, mimo tego wole to niż ataki nerwicy.

Gość jowitkaaaa24
hej Myszkaaaa ;* ja odczułam to samo czytajac Twoje ,,wiadomości"tez czesto sie zastanawiam co ja wczoraj robiłam,siadam np.do komputera by cos sprawdzic i KOCIEC zapominam...nie wiem do konca czy to objawy NERWICY ;( do tego byłam dzis na usg tarczycy i okazuje sie ze mam na guzposzłam natychmiast do endo.a ona odesłała mnie z kwitkiem mowiac ze raczej ten guz nadaje sie do biopsji ale prosze przyjsc po nowym roku bo nie ma miejsc;( nastepny ,,punkt"do zamartwiania sie ;( a moze te objawy to przyczyna guza ?????????????

Gość jowitkaaaa24
aaa Ty tam sie kuruj zdróweczka :*:*:*:*:*:*:)

Gość myszaaaa23
Jowitka ja właśnie jestem przed usg tarczycy bo jeszcze nie robiłam. Jeśli masz jakiegoś guzka to może faktycznie Twoje objawy są głównie przez to i warto zacząć od tego? :) tarczyca to cholera i nieźle potrafi figle płatać. Tylko sie nie zamartwiaj ;) Wszystko będzie dobrze ;) mi pomaga myślenie (może to złe ale...), że inni mają gorzej i trzeba żyć dalej ;) Dziękuję i również, życzę dużo zdrówka :*

Gość jowitkaaaa24
postaram sie nie myslec o tym,ale to chyba niewykonalne :(:(:(:(:(:(::(:(w oczekiwaniu na kolejna wizytemasakra tylko w Polsce tak moze byc...

Gość jowitkaaaa24
przewidywalna luty-marzec......

Gość jowitkaaaa24
jak u Was dzis???ja czuje sie okropnie :(:(:(:(:(:(:(:wybeczałam sie masakra;(:(:(:( zaczynam sie zastanawiac czy to napewno ta ,,cholera":(

Gość jowitkaaaa24
moze ktos ze mna porozmawia

Gość oleczka19892
ja mam to samo i nie wiem do konca czy to nerwica to trzyma mnie cale dnie bez chwili wytchnienia ,chodze jak pijana mam ciezka głowe patrze w lutro czuje sie taka obca nie wiem Boze gdzie szukac pomocy ????

Gość oleczka19892
mam tez ciagle kreski krobki błyski w oczach ..myslicie ze to nerwica objawy identyczne do autorki....:():(:(:(:(

Gość oleczka19892
odezwij sie ,,ktos"z takim problemem jak ja:( czekam na rozmowe:(

Gość oleczka19892
do tego mam zwolnione ruchy...:(:(:(:(:

Gość oleczka19892
porozmawia ktos???

Gość kaskada26
ja mam identyczne objawy jak autorka ale nasilają się po wysiłku fizycznym.Czy to możliwe,że to też nerwica?za tydzień mam do kardiologa to porobię badania ale powiedzcie czy nerwica może się nasilać po wysiłku fizycznym?

Gość kaskada26
hej hej,odezwijcie się nerwicowcy,podbijam temat

Witam wszystkich!!! U mnie zaczęło się kilka lat po ciąży.I na zmianę miewałam,miewam nadal,problemy a to z żołądkiem,a to z jelitami,a to zawroty głowy,3 miesiące temu głowa mnie strasznie bolała non stop,nic mi nie pomagało.Ostatnio od 2 tygodni zmagam się z nowymi dolegliwościami.Mam napady duszności,ucisk w klatce piersiowej,nie mogę złapać tchu,mam napady kaszlu,robi mi się słabo. Za każdym razem jak poszłam do lekarza z objawami jakie akurat mi dokuczały to zawsze słyszałam że to nerwica.Ale żaden nie dał skierowania ani na gastroskopię-chociaż to akurat nie wiem czy bym dała radę zrobić- albo na kolonoskopię. Jedynie gdy miałam bóle głowy to zrobiono mi RM,wyszedł ok.Na karcie wypisowej miałam zapisane coś na migrenę i SYMPRAMO ale lekarz nie dał mi recepty na ten lek(a on jest na nerwicę narządową).Teraz męczę się z tymi dusznościami :*( Już mam dosyć tego wszystkiego!!!!

Sympramol,miało być :) Mam nadzieję,że się ktoś odezwie.Dzisiaj miała jak dotąd najdłuższy napad duszności,trwał ok.3 godzin,dalej mnie trochę dusi ale nie wiem już czy to z żołądka może.

Witajcie ja również mam nerwicę ,dostałam citabax i pramolan na dodatek tego cierpię na niedoczynnośc tarczycy.Brał ktoś te 2 leki na raz.