Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośc pod choinką_

Samotnośc, norma globalna?

Polecane posty

Gość miłośc pod choinką_

Jak myslicie?

Gość ale masz fajny nick :)
ja też chcę znaleźć miłość pod choinką!

Czasem miłość przychodzi całkiem nieoczekiwanie. Być może pojawi się Ona za tydzień miesiąc albo nawet rok. A można nawet jutro!

Gość no nie wiem czy się pojawi
waże 85 kg przy 167 cm :O

Czyli masz sporą nadwagę!! Ale to nie znaczy ze jesteś gorsza od innych!! Czasem faceci wolą kobiety przy kości. Takie do których było by się do czego przytulić!!

Gość miłosc pod choinka_
Samotnośc jest straszna, zwłaszcza kiedy zbliżają się święta...

Gość miłosc pod choinka_
Nie ma określonego kanonu piękna, każdy mężczyzna ma swój wzór. Kochanego ciałka nigdy dośc! Każda fajna dziewczyna jest cudowna!:)

Tu się z tobą zgadzam że!! Samotność najbardziej dokucza kiedy przychodzą Święta Sylwester czy chociażby okres wakacyjny sezon urlopowych wyjazdów.

Gość miłosc pod choinka_
Myślę, że mimo wszystko lato nie jest takie złe, gorzej zimą, kiedy spedasz wieczór z książką, ciepłą herbata i potrzebujesz się przytulic albo przed świętami, kiedy chocby szykujesz świąteczną listę prezentów.

Gość wyjątek
Przestańcie się tak nakręcać tymi swietami, to tylko 3 dni. Ja np. chciałabym kiedyś spedzić święta samotnie, z kubkiem kawy, książką TV w spokoju, bez tego całego szumu, przygotowań, porządków, obsługiwaniu i dogadzaniu rodzince.

Gość miłosc pod choinka_
Wyjatek Dlatego moi rodzice od kilku lat pieką jedno ciasto, wigilie robimy wspólnie, każdy po trochu a resztę siedzimy każdy w swoim koncie, takiego klimatu nie oddam za nic.

Gość wyjątek
Moi by się obrazili gdybym zrobiła tak skromnie, albo podała kupione potrawy. Jestem tak umęczona świętami, że najchętniej już w Wigilię udała bym się gdzieś w zaciszne miejsce i wyszła z niego po świetach. A jeszcze na dodatek muszę być uśmiechnieta, zadowolona, szczęśliwa :) Nikt nie wie ile to trudu mnie kosztuje.

Wiesz z treści twoich wypowiedzi wnioskuję że jesteś osobą Wrażliwą która potrzebuje dużo ciepła i czułości. Jesteś bardziej domatorką niż imprezowiczką!! Wolisz sama coś przygotować niż kupić gotowe w sklepie. Czyli jesteś kobietą z która chce coś osiągnąć i mieć coś swojego.!!

Gość butonierka
Wyjątek Kobiety jednak mają gorzej;) Jarek, powodzenia w szukaniu ideału :)

Gość miłosc pod choinka_
Jarek, powodzenia:) Wyjatek, porozmawiaj z rodziną, jak się mają obrazi to niech pomogą!

Butonierko!! Każdy szuka swojego ideału i swojego szczęścia. To chyba normalne chcielibyśmy wszyscy być szczęśliwymi. Po drugie na post umieszczony na Kafeteri. I dziele się swoimi spostrzeżeniami.

Gość miłosc pod choinka_
Nie sądzę, żeby to był atakt na Twoją wypowiedz. Taka kobieta zapewne gdzies jest, prędzej czy później trafi swój na swego :))

Ja wiem że to nie jest atak na moją wypowiedź! Po prostu życzyłaś mi tylko szczęścia. Ja życzę ci tego samego aby pojawił się ktoś taki. Przy którym czułabyś się szczęśliwa bezpieczna doceniana.

Gość miłosc pod choinka_
Się znalazł.

Gość miłosc pod choinka_
:)