Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pół godziny w kolejce !

BIEDRONKA vs. CARREFOUR !!! Widzicie różnicę w obsłudze ??????

Polecane posty

Zawsze chodziłem do biedronki. Rozreklamowane to było tak, że o innych marketach się nie słyszało. Pasowało mi bo tanio no i samemu się z półek zbiera. Do zwykłych małych sklepików nie chodzę już od chuja czasu. No ale ostatnio coś tam usłyszałem o Carrefurze, że jest większy wybór. Poszedłem miesiąc temu pierwszy raz. Kurwa !!! W kolejce stałem pół godziny !!! Stałem u jakiejś starej siwej baby. Grzebała się tak że już miałem do innej kasy podejść. Patrzę a to wszystkie tak !!! No tak wolno liczą że człowiek się wkurwia. Co chwilę jeszcze papier w drukarce zmieniają. Co chwilę odchodzą od kasy gdy jest kolejka aby rozmienić pieniądze albo oddać kasę. Nosz kurwa jego mać !!! W biedronce to napierdalają jak roboty te dziewczyny, nawet stare baby ruszają się jak motorynki. Dziś byłem w Carrefurze bo miałem ochotę na Tiramisu no i kupiłem sobie sok buraczany i tam parę takich co nie ma w biedronce. No fakt jest taki że Carrefur faktycznie ma wiekszy wybór. To trzeba im oddać. No ale stoję u takiego łepka w kolejce. Ja pierdolę jaki przymuł !!! No taki skurwiel zamulony że aż trudno uwierzyć w to że to pracuje w ogóle. No nie do opisania. Taki no ły ły ły ę. Śnięty jakiś taki. Powolutku tak brał ten towar, co chwile brał kartkę i patrzył na jakieś tam kody swoje. A jak kasę wydawał ! :D Kurwa ! Wyszło 42,49 zł a dałem mu 50 zł. Wybierał tymi paluchami tak niemrawo chyba ze 30 sekund resztę !!!! Pierdolę. Jutro biedronka i chój :(

Gość jakubczyk28
obsluga w biedronce jest milsza ale widze ze to wymuszone. Ceny są podobne,w carfurze wiekszy wybór Jako ze gotowka nie lubie operowac to czesciej wybieram carefour. Kolejki w car. są duze ale mnie nie dotyczą bo mam karte specjalną i osobną kasę :) sprawia mi satysfakcje gdy ktos widzac ze ta kasa jest pusta podchodzi i słyszy ze bez karty nie przejdzie.Do tego mam 10% taniej w pon. i pt. W biedronce w oczy rzuca sie klientela tzn. biedota , duzo tez meneli. Biedronka ma lepsze warzywa.

Ja też mogę mieć te 10% ???

Gość gfbcvx n cgmn
jaka specjalna karta???/proszę o szczególy

Gość jakubczyk28
mozesz jesli masz umowe o prace. Poczytaj sobie w necie o Carefour Visa. Jak ją zalozysz to jeszcze chyba 40 zeta dostaniesz w bonie.Mi dali mptrojke ale to bylo ze 3 lata temu