Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemutakjest?

Czemu faceci musza kręcić z kilkoma naraz?

Polecane posty

Gość czemutakjest?

Poznałam kolesia przez internet. Wiem, że poza mną pisze sobie jeszcze z innymi dziewczynami poznanymi przez nesta, w taki sam sposób co ze mna, bardzo poufale itp. Czy to jest normalne? Czy faceci zawsze tak robią? :( Jest mi z tego powodu trochę przykro...

Gość czemutakjest?
*poznanymi przez neta

Jesli piszecie tylko przez neta to nie powinno Cię interesowac, z kim on jeszcze pisze i o czym. A Ty jak taka cipka tez rozmawiasz tylko z tym jednym jedynym i odrzucasz cala resztę mezczyzn, ktorzy do Ciebie napiszą? Prawdziwe relacje buduje się dopiero na żywo ..

Gość czemutakjest?
Wiem, że buduje się na zywo. No ja pisze w TAKI sposób - szczery, bliski itp. - zazwyczaj z jednym facetem, nie robię sobie konkursu, który koleś bedzie dla mnie najlepszy, dlatego pytam, czy dla facetów to norma kręcić z kilkoma...

Tak, to norma jeśli są wolni i dla większości kobiet to też norma :) Nie można się od razu angażować tylko pisząc przez internet! Ja dawno temu, jeszcze za czasow szkolnych też rozmawiałam z takim chłopakiem, który uwiesił się na mnie i choć na oczy go nie widziałam, był zazdrosny o moje rozmowy z innymi ..po pewnym czasie uciekałam od niego aż się kurzyło ;) Jeśli zaczniesz się z nim spotykać i będzie coś na rzeczy, staniecie się sobie bliscy to wtedy możesz się niepokoić, że on wciąż podrywa dziewczyny w sieci, ale teraz jesteś w takiej sytuacji ze nie warto rzucać się na tego akurat mężczyznę, rozmawiaj też z innymi, flirtuj , nie wczuwaj się, bo może się okazać, że na żywo nie będzie taki wspaniały :)

Gość czemutakjest?
ok, dzięki ;)