Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaknojaknojak

jak napisac w lisice motywacyjnym ze ubiegam sie

Polecane posty

Gość nojaknojaknojak

sytuacja jest tka ze pracuje na zastepstwo i w tej firmie pojawilo sie oglosenie na normalny etat. jak w lm umotywowac to ze sie staruje w tym konkurise o normalny etat? jak napisac ze umowa ta jes bardziej pozadana dla mnie itp itd

Gość kacaraba
oj umowa, umóweczka ja jej pożądam - hop, siup! to na pewno ich przekona luz trza mieć

JESTEM ZAINTERESOWANA PRACĄ W TYM I TYM ZAKŁADZIE, OBECNIE JESTEM ZATRUNIONA NA ZASTEPSTO STANOWISKO TAKIE I TAKIE, DLA TEGO UWAŻAM ŻE JESTEM ODPOWIEDNIĄ OSOBĄ IŻ ZNAM JUŻ FIRMĘ I POBIEŻNE OBOWIĄZKI WIĘC ZATRUDNIENIE MNIE NIE BĘDZIE WYMAGAŁO DODATKOWEGO PRZESZKOLENIA....

Gość nojaknojaknojak
akurat to zaden argument bo w tej rekrutacji biora udzial dotychczasowi pracownicy tej firmy ktorzy rowniez sa na zastepstwo

Gość nojaknojaknojak
chce cos napisac ze taka umowa daje wieksza stabilnosc, ze poznalam juz te prace i mysle ze w tym kierunku chce sie dalej rozwijac itp itd ale brak mi slow aby mialo to rece i nog:-)wiec cekam na kogos kto ma lekkie pioro i mi pomoze:-)

Gość nojaknojaknojak
a czy mozna napisac tak:w czasie dotychczasowej pracy mialam okazje..... czy lepiej- w tracke obecnej pracy mam mozliwosc.....