Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaas

Czy zgadzacie sie z tym że jak ktos nie lubi zwierząt to jest złym człowiekiem?

Polecane posty

Gość aaaaaaaas

ja tak.

Gość ersrset
a jak ktos je je na obiad to tez jest zlym?

Gość czy ja wiemmmmmmmmmmmmmm
bardzo lubię zwierzaki, w szczególności do kotów mam słabość

Gość czemutakjest?
Może nie to, ze nie lubi zwierzat, ale... Dla mnie osoba, ktróa znęca się nad zwierzetami i ogólnie źle je traktuje jest BARDZO złym człowiekiem. Zwierząt mozna nie lubić, tak samo jak dzieci. Ale to nie świadczy zaraz, że ktoś jest zły.

Gość byliściewidzieliście?
Yhy ale może się ktoś np ich bać, tak jak ja boję się psów bo gryzą i w ogóle

Gość RaZR
Ja lubie i to bardzo, ale tylko te które się je.

Gość Pycholandusiek
zgadzam się w 100%

Ja powiem tak... Lubię ludzi, którzy lubią zwierzęta. Lubię otaczać się takim ludźmi i często znajduję z nimi wspólny język. Każdy może coś tam lubić lub nie lubić.....ale jeśli się znęca to tak: jest zdecydowanie złym człowiekiem.

Gość sylimikkka
moze nie lubic byle sie nie znęcal -zreszta jka ktos nie lubi zwiezat to zwykle ich nie ma

Gość dupalablada
ja nie lubię zwierząt, śmierdzą ,robią bałagan, są z tobą tylko dla żarcia, trzeba się nimi opiekować a nic nie dają w zamian. Jestem zdania że ludzie co trzymają zwierzęta w blokach są sadystami, te biedne stworzenia są całkowicie uzależnione, nie mogą sobie pobiegać, są często kastrowane i sterylizowane. Jestem dobrym człowiekiem ale tylko dla dobrych ludzi i kij wam w bary. Wg mnie ludzie co nie lubią słodyczy są źli, co zostało już naukowo zbadane. Ludzie lubiący słodycze są ciepli, życzliwi i przyjażni

Pozwól, że się wtrącę :) Blok to dla psa taka sama "buda" jak każda inna, a liczy się czas poświęcony mu a nie samo miejsce zamieszkania. Kastrowanie i sterylizacja jest po to, aby nie mnożyć niechcianych szczeniąt (no chyba, że ma się zamiar mieć hodowlę). Zadbane zwierzęta nie śmierdzą....a to że robią bałagan można zlikwidować poprzez odpowiednią naukę i poświęcony czas. Ale szanuję Twój punkt widzenia. Nikt, kto w życiu nie poznał więzi jaka może łączyć człowieka ze zwierzakiem pewnych rzeczy nie zrozumie :)

Gość cedrikka
byłam w domach wielu ludzi co hoduja zwierzeta i smrod i brud były potworne i nie do pokonania - trzeba byc debilem zeby miec zwierze-a psy wyja ze mnie to wkurvia