Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksie masz

on 35 ona 25

Polecane posty

Gość jaksie masz

Czy to jakakolwiek bariera wiekowa, dla Was? Jak myślicie, czy taki związek ma szanse na przetrwanie i czy obie strony są dla siebie fair?w dodatku on jest niczym ken a ona barbie, każde z nich ma ogromne predyspozycje do posiadania każdego...Jakie są oczekiwania wobec 25 letniej kobiety i 35 letniego faceta?

Gość ma się nie marszczyć
i zarabiać tyle, żeby się dołożyć do życia

Gość Agnieszka z Ustki
Znam kilka przypadków takich związków a jak ktoś był nad morzem w tym roku to na pewno widział pełno par ona +/-25 i on +/-35 lat. To już nie te czasy że różnica wieku w związkach wynosiła 2-5 lat jak kiedyś.

Gość sylwusiaaa2
Dla mnie różnica wieku to żaden problem :)

Ogolnie nie ma znacznia ale fukcjonowanie takiego zwiazku jest zalezne od doroslosci i podejscia do zycia obu stron. Takie zwiazki funkcjonuja... U nas bylo 25 i 38 w momencie gdy sie poznalismy. Dzis jestesmy prawie 5 lat razemi z tego rok malzenstwem.

Gość jaksie masz
dla mnie różnica wieku to również nie problem.Zastanawiam się tylko, jak to odbiera facet? szczyci się tym, że ma młode żniwo? czy to dla niego też bez różnicy?

Gość jaksie masz
Biest29 pięknie, gratulacje!

Gość na zachodzie europy
pełno takich związków

ja mam 33 a moj partner 45 - i jestesmy ponad 3 lata razem

Ja mam 25 lat mój mąż 32:) czyli 7 lat różnicy:) moja mama ma 53 lata, tata 73:) wiec tu różnica wieku jest 20 lat:) jak widac można :)

Moj poprzedni zwiazek byl z roznica 5 lat czyli standard. Pozniej przypadkowo sie poznalismy i zakochalismy.

Gość jaksie masz
a teraz jeszcze jedno, ważne pytanie.Czy facet 35-cio letni jest już dojrzały emocjonalnie-tzn. nie bawi się kobietami? wiem oczywiście, że to sprawa idnywidualna.ale...

Teoretycznie 35 to taki wiek, ze powinnien byc dojrzaly. Tylko czy bedzie sie toba bawil czy nie zalezy nie od jego dojrzalosci a od intencji w stosunku do twojej osoby.

Gość jaksie masz
Biest29 właśnie mam taki przypadek i nie wiem co o nim myśleć, dziwny przypadek,a na dodatek artysta...

Mi tez niedlugo stuknie 30 :-P To jest kwestia gustu czy ktos lubi starszych czy nie. ja nie wyobrazam sobie zeby byc z np w rownolatkiem...

Gość jaksie masz
miauczydelko, zależy jak się czujesz w tym związku, pewnie dominujesz?nie ma reguły na wiek-jesli to jest ta osoba, odpowiada wam pod każdym względem, nie zwracacie wtedy uwagi na taki szczegół jak wiek.

A dlaczego ma 41 i 31 byc zle? Skoro wasz zwiazek funkcjonuje i jestescie szczesliwi to czemu nie.