Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jemioła jak nic

Właśnie odkryłam,że jestem pasożytem, nierobem i nieudacznikiem wg. kafeterii...

Polecane posty

Gość daqerdai
Maz moze umrzec, zostac kaleka i nie moc utrzymhwac pani zonki. Wtedy jest placz i zebranina na forach :D

Gość o maj god
"na kafeterii bogami są ludzie, którzy nie mają dzieci, żyją sami dla siebie i są mega wykształceni, zarabiają mega pieniądze i mają mega małe mózgi : ) nie przejmuj się tylko ciesz, że spotkało w życiu takie szczeście. Wiecznie w domu siedzieć nie będziesz " x wspolczuje ci twojej glupoty, z twoich wypocin wynika zatem, ze wszyscy ludzie na swiecie sa debilami bez mozgow. Piszesz, ze zaradni, dobrze zarabiajacy ludzie maja "mega male mozgi", tu cie zaskocze- gdyby takie mieli to by nigdy niczego nie osiagnei i siedzieli na bezrobociu albo szukali kogos, kto ich bedzie utrzymywal. Takie jak autorke tez musisz miec za bezmozgowca, bo jak piszesz- ma sie cieszyc, ze spotkalo ja "takie szczescie", czyli wniosek jest prosty. Na pewno nie jestes wyksztalcona ani dobrze nie zarabiasz, bo inaczej nie nazwalabys takich ludzi bezmozgimi, wniosek nr 2- szczytem twoich pragnien jest "spotkanie szczescia" czyt. znalezienie faceta, ktory bedzie cie utrzymywal, urodzenie dziecka i siedzenie w domu do konca zycia, zenada

pytam o to utrzymanie bo mnie utrzymują obecnie rodzice i gdybym była zdrowa psychicznie i po studiach już dawno bym skończyła tą relację finansową. nawet gdyby oni byli w porządku. a nie pakowała się w taką relację z kimś z kim tworzę coś tak ulotnego jak związek. a nie, zapomniałam że Ty dzieckiem uziemiłaś swego kochanka-sponsora;)

Gość z grubej rury (...)
o maj god: odnosiłam się do ludzi piszących na kafeterii nie do ogółu społeczeństwa. Więc proszę - czytaj ze zrozumieniem i nie obrażaj mnie bo sobie nie życzę.

Gość jemioła jak nic
Jeśli mąż by zachorował,to ja wrócę do pracy,a etat na mnie czeka-pracuję w budżetówce. Jeśli umrze,to póki nie znajdę odpowiedniej osoby do opieki nad dzieckiem to mogę żyć z oszczędności-dokładnie 123tysiące zł, dodatkowo co miesiąc 400zł z wynajmu, 50tysięcy odszkodowania,bo mąż jest dobrze ubezpieczony,no i dziecko dostanie rentę rodzinną z ZUSu. Chyba nie będę musiała od razu zebrać. A jak mnie zostawi w kwestii nie da się godnie żyć-zarządam alimentów również na siebie i podziału majątku wspólnego-czyli oszczędności i do sierpnia przyszłego roku jakoś przeżyję (od 16sierpnia dziecko idzie do prywatnego przedszkola).

Gość jemioła jak nic
Whedif-ale co dziecko zmienia? Jeśli ludzie nie chcą ze sobą być,to dziecko nie sprawi,że tego nagle zapragną. Dziecko u nas było planowane,a ślub był długo przed dzieckiem więc nikogo nie usidliłam. Do 36tc pracowałam, potem przez 7 mcy po urodzeniu miałam pieniądze w postaci macierzyńskiego i zaległego urlopu wypoczynkowego. Szkoda że masz takie spaczone podejście do życia i skrzywdzili Cię Twoi najbliżsi. Współczuję w takim razie.

Gość o maj god
"o maj god: odnosiłam się do ludzi piszących na kafeterii nie do ogółu społeczeństwa. Więc proszę - czytaj ze zrozumieniem i nie obrażaj mnie bo sobie nie życzę." x ohoho to zes mnie rozsmieszyla, spojrz na swoje dzisiejsze wypowiedzi na innym topiku "czy wszystkie matki sa takie glupie" i ile osob tam naobrazalas, pusta hipokrytko

Gość dncnhhff
tej "z grubej rury" to ktos powinien osobiscie przywalic z grubej rury

Gość 090-0
up