Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ave satann 666

Dopiero co poszłam do liceum a mam już 8 jedynek z niemca i 7 jedynek z chemii

Polecane posty

Gość ave satann 666

co zrobić? nie przyszłoby mi do glowy że dobre liceum oznacza coś takiego :/ 8 pizdz niemca, 7 pizd z chemii, 4 pizdy z matematyki, 4 pizdy z fizykii a dopiero listopad, ja nie mogę, co teraz mam zrobić?? rodzicom gadam że dobrze sie ucze a już w przyszlym tygodniu zebranie rodziców :/

Gość ave satann 666
przeciez ja jestem mądra a nie głupia a tu same jedynki...

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czyli czeka cie kilka pał na semestr .......

Gość klariiiiiitka
Tak to bywa - masz pare wyjść. Uznajesz, że nie poradzisz sobie w tej szkole, zmieniasz i masz spokój. Starasz się jak mozesz, masz pały z przedm. matematycznych i języka, idziesz na korki, albo ktoś inny niech cię uczy, skup się np. na dwóch przedmiotach a to czego na pewno nei zaliczysz zostaw sobie, może zdasz egzamin semestralny. Odpuszczenie i czekanie na cud chyba sobie darujesz, bo cudu nie będzie. Co jest trudnego w nowej podstawie programowej? bo ja idę starą, masz cos rozszerzonego, ze tak tragicznie ci idzie?

Gość joef[w[[[[[[[[[----
ja się dziś tak wku*wiłam wczoraj się uczyłam ponad 4-5 h do sprawdzianu z biologii ,a baba dała pytania z innego działu ,cała klasa jej mówi że jej chyba się coś pomyliło ,lecz ona uważała że ma rację...1 dostane jak nic :(

Gość jfkghdfghjd
nie przejmuj sie to normalnie jak sie zaczyna liceum.

Gość ghkjjfrrtyhj
ee tam ja miałem lepiej na świadectwie nieodpowiedni a zresztą to cała klasa prawie-mieliśmy godzine wychowawczą a profesorka sie pyta uczniów komu co z zachowania myśleliśmy że to jaja a tu prosze nieodpowiedni i szukaj se pracy

ja miałam też rygor w szkole i takie rzeczy jak u joef[w[[[[[[[[[---- były na porządku dziennym właśnie dlatego że to było dobre liceum i nauczyciele wyżej srali niż dupę mieli. i "inwestowali" w osoby które i tak były zawsze przygotowane bo były kujonami albo chciały iść na prawo itd. ale i tak ilość jedynek u autorki w LISTOPADZIE trochę mnie szokuje

Gość kto może niech pomoże
http://www.ebadania.pl/fcbf21f9b4db4b45 proszę o poświęcenie kilku minut i wypełnienie ankiety, bardzo proszę dzisiaj kończą się badania a mam tylko 15 ankiet

Gość autorko uważaj
z niemieckiego mogę Ci pomóc jeśli chcesz, faktycznie skup się na tym, z czego dasz radę się poprawić, o możliwe, że jednak nie wszystko ogarniesz niestety :o