Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooleska21

Rozwarcie na opuszek palca.

Polecane posty

Witam dzis rano zauwazylam na wkladce duzo wodnistej wydzieliny saczy mi sie do teraz doslownie tak jakbym popuszczala siusiu pojechalam do szpitala z nadzieja ze sa to wody jednak Pan doktor zrobil dwa testy i uzanl ze to nie sa wody plodowe stwierdzil jednak ze mam rozwarcie na "opuszek" palca jestem w 39 tc ile taka szyjka moze sie rozwierac i ile mam czasu mial ktos podobny przypadek.?? Odpiszcie prosze bardzo sie denerwuje..

Gość z grubej rury (...)
denerwujesz sie tym, że zaraz urodzisz? :)

a czy to jest odpowiedz na moje pytanie? W takim razie dziekuje bardzo. Nie, nie tym sie denerwuje akurat bardzo na to czekam. ;)

Gość z grubej rury (...)
chodziło mi o to, że nie masz czym się denerwować :) rozwarcie będzie się powiększać z dnia na dzień.. to symptomy zbliżającego się rozwiązania. 3mam kciuki by było szczęśliwe :)

ale ja już nie mam sił szczerze mówiąc to jest moja pierwsza ciąża i każdy ból który odczuwam traktuje jakos rozpoczęcie sie akcji porodowej ;p chyba popadłam w paranoję ;)

Gość z grubej rury (...)
mi do porodu zostało 10 tygodni i też miewam różne "schematy". Myślę, że jak się zacznie to będziesz wiedziała, że to wlaśnie ten moment :)