Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddoobbrraammaammaa

Jestem zbulwersowana!

Polecane posty

Gość Daswidania!
A co mają robić? Kiedy mają się sprawdzić w grach erotycznych? Weź kobieto se przypomnij jak sama miałaś tyle lat co oni! Co mają czekać z tym do ślubu10lat? zero frajdy z życia Załóż synkowi pas cnoty!

Gość ddoobbrraammaammaa
nie zrobią,mój syn ma porządne katolickie wychowanie

Gość Daswidania!
Zadbaj o to by się zabezpieczali i koniec Nic więcej nie zrobisz bo to by głupie było.

Gość ddoobbrraammaammaa
a co mam jej kupić tablety,a jemu kondoma załozyć?

Gość Daswidania!
Taaa katolickie wychowanie-prosze cie O czym ty piszesz?

Gość ddoobbrraammaammaa
Podszywacz pisał powyższe komentarze. Wiadomo, że nie zabronię im tego i jeśli będą chcieli to i tak to zrobią ale mają na to czas..

Gość ddoobbrraammaammaa
ja wiem o czym pisze,mój syn ma zasady i wiem,ze przed slubem nie wsadzi dziewczynie

Gość Daswidania!
Pogadaj z synem albo ojciec niech pogada bo z sexu może wam się rodzina powiększyć itrzeba będzie dysponować sumą 20000zł do 2roku zycia dziecka na wszystkie duperele i wydatki-uświadom ich że będą musieli temu podołać a jak sie nie wykrztałcą wcześniej to będą całeżycie biedę klepać-tego chcą? Zapytaj czy zdają sobie sprawę bo jeśli tak to ok!

Gość niesmaczne to
tez mialam 18 lat i takie rzeczy nawet mi do glowy nie przyszly, mialam duzo innych zainteresowan, jednak ze wzgledu na kiepskie czasy mozliwosci np podrozowania czy nauki byly ograniczone, teraz mlodziez ma rozne udogodnienia ale zuzywa czas na pierdoly zamiast na realizacje celow i ambitna rozrywke, chcialabym miec znowu 18 lat, na pewno bym tego nie zmarnowala

Gość Daswidania!
Ale na co mają czas na zdobywanie doświadczenia seksualnego? Czy na te konsekwencje o których pisałam? Na konsekwencje mają czas dlatego musisz im je uświadomić oni muszą czuć że to od nich zależy ich los.