Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle.do.kwietnia.

problem zaproszeniowy(przełożony ślub)

Polecane posty

Gość byle.do.kwietnia.

Witajcie!! Mam niemały problem, który mam problem sama roztrząsnąć, a narzyczony nie ma czasu na "bzdety". Na zeszły rok(czerwiec) mieliśmy zaplanowane wesele. Z przyczyn osobistych przełożyliśmy na przyszły rok na kwiecień. Jednak zaproszenia już rozwieźliśmy, teraz nie wiem co mam zrobić, bo oprócz daty nic nie zmienialiśmy, miejsce, kościół, wszystko to samo. Co mi radzicie, rozwozić zaproszenia ponownie, czy co innego? Z góry dzięki za propozycje:)

Gość nowe zaproszenia
a narzEczony niech wie, że to nie bzdety

Gość dorociczka
zadzwoń po kolei do wszystkich gości i podaj nową datę,też mi się tak trafiło że dostałam zaproszenie a po 2 miesiącach zadzwonili do mnie ż e inna data

Gość dorociczka
a przepraszam,źle przeczytałam,czyli wesele nie odbyło się w planowanym terminie,czyli odwołaliście wszystkich gości mam rozumieć,no to teraz musicie dać nowe zaproszenia,przepraszam myślałam że tylko przesunęliście termin na wcześniejszy

Gość worek kartofli
a to ten sam narzeczony czy już inny

Dla oszczędzenia grosza, ale jednak żeby było to eleganckie możesz przesłać bileciki z informacją o nowej dacie ślubu i z prośbą o potwierdzenie przybycia. Takie bileciki można zrobić tanim kosztem a będzie to eleganckie.

Gość Anginka 28
nowe zaproszenia