Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxorafaello

tak jeszcze mozna?

Polecane posty

Gość xoxorafaello

http://cale-zycie-w-podrozy.blogspot.com/2012/10/313-naga-niespodzianka-w-drodze-na-malte.html jak sadzicie, czy faktycznie mozna mieszkajac w polsce zakochac się w najpopularniejszym i najbardziej znanym polskim miescie? wydawalo misie, ze kazdy dzieciak jezdzi do krakowa na wycieczke i wszyscy dorosli maja dosc już tych wszystkich przereklamowanych zabytkow i samych krakusow ;p. co w tym miescie takiego szczegolnego? co innego poznan, hehehe

Gość Agnieszka_Ajka
Chyba można, skoro mi się to udało :) Kraków ma fajny klimat, nie wiem jak na mieszkanie na stałe, ale na wypad weekendowy czy kilkudniowy jest super. Nie mam nic do "Krakusów", znam kilka osób i lubię. Zabytków zazwyczaj nie zwiedzam, bardzo chłonę atmosferę ulicy i codziennego życia i właśnie to mi się w Krakowie podobało. Natomiast Poznań, w którym byłam przez chwilę wracając z Majorki średnio mi przypadł do gustu, ale byłam baaaaardzo krótko i myślę, że dam mu drugą szansę ;) Pozdrawiam, autorka przytoczonego powyżej wpisu

Gość aniaunuanua
Kraków jest pięknym miastem, dużo jeżdżę po Polsce i tylko w Krakowie czuje się to cudowną atmosferę :) zawsze na rocznicę przyjeżdżam z moim TŻ właśnie do Krakowa :) piękne miasto, żałuję, że w nim nie mieszkam 😍

Gość starywyjadaczpipusi
jak tu porównywać Poznań do Krakowa??? Kraków jest zdecydowanie atrakcyjniejszym miastem od Poznania. Co prawda, nie mieszkam w ani jednym ani drugim, ale w mieszkałem po mniej więcej pół roku swego czasu z powodów rodzinnych i nie można ich porównywać, serio Kraków jest 10 razy lepszy od poznania, ogólnie mówiąc, inni ludzie, kultura na wyższym poziomie 🖐️