Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdertgyhu

Odstawienie antykoncepcji

Polecane posty

Gość qwdertgyhu

Nuvaringi brałam przez ok. 5 miesięcy. 16 października miałam ostatnie krwawienie występujące po wyjęciu krążka. Teraz już powinnam mieć okres, a spóźnia mi się już 3 dzień. Mam tylko od wczoraj bóle podbrzusza. Kiedy mogę się spodziewać miesiączki?

wydaje mi sie ,ze powinnas dostac krwawienie jak z normalnego odstawienia...ale mam inne pytanie...ja biroe juz bardzo dlugo tabletki anty i kiedys probowalam wlasnie Nuvaring i bardzo mnie bolala glowa i mialam takie skumulowane wszystkie objawy typu nerwy a nawet agresja i musialam wyciagnac po tygodniu...a jak u ciebie z negatywnymi objawami i jak dlugo jestes na Nuvaringu ? Ja musze zrezygnowac z tabletek ze wzgledu na wiek i palenie . niestety

a po odstawianiu czy tabletek czy innych srodkow to organizm musi wrocic do normalnego funkcjonowania, wiec pierwszy miesiac czy dwa mozesz miec zaburzenia w cyklu, ja tak mialam

Gość qwdertgyhu
Nuvaring brałam ok 5miesięcy. Żadnych skótków ubocznych nie miałam, świetnie się czułam:) teraz postanowiłam zobaczyć jak jest z tabletkami. Jeśli mi nie będą pasowały wrócę bo pierścieni bo jest to na prawdę świetny środek:)

dzieki, ja ide w przyszlym tygodniu do lekarza pogadac co i jak zrobic. Powodzenia z tabletkami. Ja biore od prawie 20 lat i niestety musze przestac, choc bardzo dobrze sie czuje po ostatnich, a biore je od 7 lat. Niestety palenie i wiek, musze wiec zrezygnowac z tabletek.