Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gh

cukrzyca

Polecane posty

Gość gh
na cukrzyce nie mozna jesc maki.pieczywa.cukru itp. wtedy obniza sie poziom cukru i mozna sie wyleczyc z cukrzycy.

Gość Gonda
Cukrzyca to nie choroba szybko da sie wyleczyc,trzeba tylko pobrac troche chromu naturalnego

Gość Sven Swan
Jedz 12 ząbków czosnku dziennie, a cukrzyca sama ci przejdzie.

Gość gh
czy to prawda z tym czosnkiem?

Gość Gonda
Oczywiscie ze chrom naturalny jest przwodnikiem miedzy komórka a gluko0zą,podanie chromu powoduje zabieranie glukozy przez komórki

Gość Pomocna dłoń :)
Polecam świetny filmik o leczeniu cukrzycy https://www.youtube.com/watch?v=AhJlli6Z15U Cukrzycę można skutecznie leczyć, a obiegowa opinia,że to choroba niewyleczalna to czysty biznes na koncernów farmacetycznych.

Gość Gonda
Pomocna dłoń :),a no to wiadomo,ze to biznesowa choroba,ja moja mame wyleczyłem z cukrzycy w 3 miesiace:)

Gość gh
a jak wyleczyles?

Gość Gonda
Normalnie chromem,naturalnym,

Gość gh
jak brac ten chrom?

Gość Marzenia się spełniają_*
no i już wszystko jasne :) nawiedzony Gonda handluje preparatami firmy z linka

Gość Gonda
Marzenia się spełniają_*,nic nie jasne,to jest przykłąd,ta ma wszystko opisane,a ja bym tu musiał pisac pisac i pisac,

Gość lesia254
Jeżeli chodzi o cukrzycę to na pierwszy m-c nie DETOX, tylko zestaw...Chromwital, Svelfrom,L.Senior, jaki masz typ cukrzycy? co bierzesz? Detox można wziąć w następnym miesiącu Cukrzyca to przewlekła choroba metaboliczna wywołana brakiem lub nieprawidłowym działaniem insuliny. Schorzenie to charakteryzuje się podwyższonym stężeniem glukozy (hiperglikemią) we krwi. Insulina to wytwarzany w trzustce hormon, który bierze udział w regulacji wszystkich procesów przemiany materii zachodzących w organizmie człowieka. Aby glukoza mogła być źródłem energii, niezbędna jest odpowiednia ilość prawidłowo spełniającej swoje funkcje insuliny stotnym czynnikiem ryzyka jest również wiek. Ryzyko zachorowania na tę chorobę wzrasta z wiekiem dlatego też osoby powyżej 45 roku życia powinny raz w roku badać poziom cukru we krwi. Niektóre źródła podają również, że szczególnie narażoną grupą wiekową są osoby powyżej 65 roku życia. Rozwojowi choroby sprzyja także otyłość, nadciśnienie tętnicze oraz pozbawiony ruchu, siedzący tryb życia. jestem dystrybutorem firmy.współpracują z nami lekarze różnych specjalizacji.raz w m-cu przyjeżdża do Oleśnicy/Wrocławia p.dr.która robi badania całego organizmu na tle komórkowym i dobiera preparaty na rożne choroby.Jeżeli bylby ktoś zainteresowany można się zarejestrować tel;694954933

Gość ou
dieta warzywno- owocowa leczy cukrzyce

Gość obiekt212
Podczas cukrzycy ważne jest, żeby kontrolować poziom cukru, nie tylko za pomoca zastrzyków insulinowych. Dieta jest konieczna - trzeba unikać produktów z wysokim indeksem glikemicznym. Warto kupić suplement Insulan, który pomaga obniżac poziom cukru po posiłkach np

Gość gość

Z cukrzycą żyć można, to prawda i takie terapie, jak Diabetover pokazują, że całkiem normalnie. Dieta swoją drogą, ale to jest jeden z najlepszych naturalnych wspomagaczy trzustki. Zdecydowanie godny polecenia. Pozdrawiam.