Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keejpii

Co wy sadzicie? Czy moje piersi sa az tak mały by sie ich wstydzic? ;(

Polecane posty

Według mnie nie jestem kobieta. A moje piersi sa tego dowodem. Co z tego ze mam 20 lat? Jak wygladam jak dzecko... I wlasnie przez to boje sie zdjac biustonosza przed moim chłopakiem;( Sa małe i okropne! Dodam zdj długo sie zastanawialam czy to zrobic i pokazac innym. Wstydze sie jak cholera! Domyslam sie ze nie beda to dla mnie satysfakcynujace komentarze, ale mam nadzieje ze znajda sie osoby które jakos z tym sobie poradziły. Ja nie mam odwagi...

Donea, po to chodzi mi glownie o dziewczyny ktore tez maja ten problem, by no nie wiem jak juz to napisac. Nie mam na tyle odwagi by sie pokazac TŻ bez biustonosza. Moze jakas rada? jesem z nim 2 lata! i nie potrafie...

Mam sie pocieszyc tym ze moze urosna jak urodze?;P Wtedy to bede stara i brzydka;P

No bo jestem! No dajcie ppokoj ledwo cos odstaje. Jak ja mam se w takiej sytuacji pokazac??? nie juz nie mam sily na to wszystko

dziewczyno ja marze o takich piersiach. Nie wiesz co to znaczy dzwigac duze piersi, meczyc sie , ciagl ebole plecow i kregoslupa. Planuje operacje , wlasnie po to aby miec malutkie i moc chodzic bez biustonosza. Masz cudne piersi. Moim zdaniem masz kompleks bezpodstawny. JA mam 5 E wiesz jakie to duze i jak w lecie ciezko z tym zyc. Ciesz sie tym co masz , a masz ladne.

Podpowiem ci ,ze mialam male B , ale jak zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne to zaczely rosnac. Pogadaj z ginem

Wiem na pewno ze moj facet jak zobaczy poczuje sie oszukany .Do tej pory widzial je tylko w push-up

Gość wezsieciesz
dziewczyno przynajmniej masz mniejsze szanse na to ze beda wygladaly jak uszy psa pluto za pare lat... nie masz sie czym stresowac i przestan stresowac chlopa!

Ja nie chce miec niewiadomo jakich.Takie normalne zwykłe ale zeby byly. Ogolnie nie wmawiam sobie kompleksow oprocz tego jednego który mam. nie narzekam na brak adoratorow mimo ze mam faceta od 2 lat. I przez te 2 lata nie widzialam mnie bez stanika .a jak juz bylo blisko to mi odwalalo cos i mowilam Nie. Nie robil mi z tego wyrzutow. za co jestem mu wdzieczna.Ogolnie zawsze mi mowi ze sa ladne i w ogole.Ale co z teo jak nie widzial ich bez stanika push-up?!

Dorosłam.Tylko co nie co na moim ciele jeszcze nie. Wydaje mi sie ze nie wszyscy mnie rozumieja Nie wiedza jak to jest miec kompleks ktory na prawde nim jest i wiele zmienia w zyciu takiej osoby. Wiem marudze i zachowuje sie jak dziecko. Ale ja nie umiem w inny sposob o tym myslec. Nie umiem sie pogodzic przynajmniej nie teraz. Dlatego uwazam ze jednak glupi zrobilam piszac i wstawiajac. zle sie z tym czuje

Gość temporary
fajne slodziaki nie ma sie czym martwic az chce sie je popiescic :) przez ten kompleks, ktorego nie ma, zniszczysz se zwiazek marsz juz bez stanika do chlopaka ! :)

Przecież wszyscy Ci piszą, że masz ładne piersi, więc w czym rzecz?

Gość temporary
coz, ona nie wierzy, bo wie swoje ciezki przypadek ja sie na tym nie znam ale cycuszkami bym sie pobawil :)

Ale ja nie jestem i mysle inaczej. Zreszta mało wazne. Sory za zmarnowany czas juz mnie nie ma. Dziekuje wszzystkim za miłe słowa;)

To wykurrwiaj ze swoim kompleksem i z tymi wypryskami. :O Nawet nie zdejmuj stanika, tylko wypychaj go czym się da, bo zgnijesz w nędzy a ludzie będą cię palcami pokazywali. Chyba że jakaś dziewczyna weźmie cię za chłopaka i będzie w stanie cię chociaż przytulić

U u u ale powiało inteligencj... wydaje mi sie że masz znacznie większy problem niż ja. pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)

Gość bartolomeoooo
Gdzie te cycki? bo chyba klate chlopaka wkleilas :D

Gość xxxxxxagaxxxxxx
aha to uważasz ze każda kobieta która urodziła dziecko jest stara i brzydka? hee