Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thetheryh

Smutno mi przez mojego chłopaka :( Pocieszcie

Polecane posty

Gość thetheryh

Hej. Przez ostatni miesiąc nie układa mi się z moim chłopakiem. Ja studiuję 150 km od domu, on na miejscu uczy się weekendowo co 2 tygodnie i pracuje czasami (praca dorywcza). Widujemy się raz na 2,3 tygodnie. Ł. nie ma ostatnimi czasy chwili dla mnie. A to jest z kumplami, a to z bratem, a to szkoli się w pracy. Nie gadamy przez telefon, ani na gg, tylko wieczorna wymiana kilkunastu smsów. Raz do mnie przyjechał na weekend, na początku października. A tak to ja staram się co 2 tygodnie wracać do domu. Zaprosiłam go aby przyjechał do mnie w tą sobotę. Takie były plany. Jednak dziś mi napisał, że nie może przyjechać bo dostał fajne zlecenie w pracy które mu się opłaca. Smutno mi się zrobiło :( Po namowie znajomej postanowiłam, że jutro wrócę do domu (gdybym nie wróciła, zobaczylibyśmy się z Ł. dopiero po miesiącu :( ) Jednak on nie proponuje spotkania. Myślałam że się ucieszy. A on mówi, że chce siedzieć w piątek w pracy żeby w końcu zarobić te grosze. W sobotę też chce. Spytał tylko co będę robiła w sobotę, ale w nic nie wnikał i nie zapraszał na spotkanie. Jest mi przykro :( Ja mam 20 lat, on 21 lat. Jesteśmy ze sobą 5 miesięcy. Z każdym tygodniem jego kontakt niknie. Próbowałam już z nim na ten temat rozmawiać dziesiątki razy. Wypierał się, że mnie nie olewa, że mu zależy, że kocha a jednak. Jestem jego pierwszą dziewczyną. On nie jest moim pierwszym facetem. Już wcześniej zostałam porzucona i znów się obawiam... :( Będę wdzięczna za komentarze.

Gość finito, zwz bez przyszlosci
:(

Gość PraWiczeK_2?x
mogłabyś lepiej zostać moją pierwszą dziewczyną :) skąd jesteś ?

Gość thetheryh
Co ja mam robić? Tak naprawdę gotuje się we mnie. Tyle czasu mnie nie widział a przekłada zarobienie kilku złotych ponad zobaczenie mnie :( Olać to? Ale z drugiej mam ochotę dać mu z liścia

Gość PraWiczeK_2?x
ole olej wybierz mnie !

Gość Pixilandia
Napewno Cię zdradza. W to że mu zależy i kocha nie wiesz, kłamie dlatego unika kontaktu. Tak jest prawda niestety,przykra ale prawdziwa. Tacy są faceci.

nie zmusisz nikogo do miłości, spotykania się. Wiem, że to trudne, ale nie proponuj mu spotkaj, niech sam pomyśli. A jeśli koniecznie chcesz się spotkać to zrób mu awanturę, że woli kasę od Ciebie- to już z przymrużeniem oka;)- może się zgodzi jeśli mu zależy, ale uzna Cię za zazdrośnicę uzależnioną od niego.

Gość PraWiczeK_2?x
musze w cos wsadzic fiutka bo płonie

Gość thetheryh
czy jeśli zrobie loda jego tacie to polubi mnie bardziej?

Gość ona670
jedyny wniosek- nie zalezy mu na tobie, nie stara sie, jestem pewna ze cie nie kocha.. wybacz ze slowa ale rzuc go i znajdz kogos kto cie obdarzy uczuciem

Gość PraWiczeK_2?x
podszyw naprawdę ja ciebie bede szanował i nie bede unikał bede cie zapraszał do kina n aimprezy na kawe i robił śniadanie do łóżka i podawał i karmił, bede cie masował przytulał no i bedzie ci ze mną dobrze co ty na to ?

Gość PraWiczeK_2?x
bede wysysał z ciebie kał przy zaparciach

Gość thetheryh
Nie rozumiem dlaczego faceci się tak zachowują?? :o

Gość thetheryh
Z jakiego miasta bije taka prawicza miłość, hmmm?

Gość PraWiczeK_2?x
Z GDYNI ! mam dobre serce i sie tobą zaopiekuje, a ty skąd jesteś ?

Ale w czym problem?W tym,że facet jest dorosły i chcę zarobić aby później wydać między innymi na Ciebie?

Gość thetheryh
Taaa Tallana... Nie widzisz nic złego w tym, że chłopak skazuje was na miesięczną rozłąkę żeby stracić 35 zł? (superstawka za godzinę - 6 zł). Chodzi o to, że straty związane z utratą 35 zł są większe niż rozłąka ze mną ;/ Opuścił by raz na miesiąc jeden dzień pracy. I nie mów "że musi nas utrzymać" bo to jest śmieszne.

Gość thetheryh
Nie mów, że jestem głupia i nie wymądrzaj się panienko, któraś pewnie nawet nie przekroczyła 30 -stki ;) Wiem, od razu kapnęłam się po dodaniu postu, że źle napisałam w postu, choć dobrze cię zrozumiałam, ale bajka. Głupi argument że facet ma mnie nie odwiedzać bo może później wydać trochę pieniędzy na mnie.

Znajdź sobie innego np mnie :) Postaraj się z nim jakoś dogadać. Jeśli nie wyjdzie to trudno. Przed Tobą całe lata studiowania i tak być nie może.

Niestety zasmucę Cię,mam więcej niż 30 lat,zresztą nieważne.Nie rozumiesz sarkazmu po prostu. Jak facet kocha to chce spędzać każdą wolną chwilę z ukochaną osobą i leci do niej jak do toalety gdy ma biegunkę ;).Coś jeszcze?