Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomijest

czy to objaw ciąży?

Polecane posty

Gość niewiemcomijest

zawsze miałam regularne miesiączki. w tamtym miesiącu zamiast po 27 dniach @ przyszła po 25 i trwała tylko 3 dni. w tym juz po 24... co to może znaczyć? czy któraś z was tak miała? czy to mieści się w normach?...

Nie wiedzieć trzeba być kobietą, żeby wiedzieć, że gdy miesiączka występuje o ciąży nie może być mowy

To nie jestiyc objaw ciąży, ale warto by iść do ginka, bo może coś z hornonamnie ak t

mam podobny problem do Ciebie. z tym ze teraz czekam na okres i sie nie moge doczekac... ale podejrzewam ze u mnie wynika to ze zmiany klimatu w ktorym jestem obecnie.

Gość .//,./;
ja pierdole kolejna niedorozwinieta co to wstydzi sie napisac okres tylko jakies "@" a do tego wmawia sobie i robi z pierdniecia srake, gimgowno cholerne do ksiazek!!!

Gość edward miszczak
tak! jestes na 100% w ciazy, gratulujemy, bedzie chlopczyk, 3200 waga, blondyn o piwnych oczach, urodzi sie 11 czerwca 2013

Gość edward miszczak
oczywiscie stwierdzam to po opisie twoich objawow

Gość do autorki;
NA PEWNO OBJAW CIĄŻY!! jaj co za prymitywne nastki poczytaj nim sie puścisz!! jeśli ci czytanie nie szkodzi:))

Gość niewiemcomijest
pytanie o ciąży w temacie dodałam by sprawdzic pewna teze... mianowicie w dwóch wczesniejszych tematach pod innym pseudonimem wpisalam taki tekst : Zazwyczaj mój cykl trwał 27 dni, a @ trwała 6 w tym 3 pierwsze dni były obfite a 3 ostatnie to prawie tylko plamienie. w ostatnim miesiącu @ przyszła po 25 dniach i trwala tylko 3 dni. teraz dostalam okresu po 24 dniach. i teraz moje pytanie polega na tym czy to moga byc objawy jakiejs choroby? czy miesci sie w normie? bo wiem, ze okres i cykl sa uzaleznione od wielu czynników. czy któras z was miała oże podobnie?" i jak do tej pory nikt tam nic nie napisał a jak spytałam sie o ciąże odpisało wiele osób.... a więc widać co ludzi interesuje.... ploteczki i szyderstwo.... dziekuje za wpisy jednak poza durnymi komentazami tylko Eu4yaaa i nei_nei zejeły się mojymi objawami... dzieki