Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arcio44

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Arcio44

Czy to jest odpowiednie aby podejść do nieznanej mi dziewczyny, która mi się podoba i podarować jej różę w celu zapoznania jej ? Jak różę to jaką ? Dzięki z góry za pomoc.

Gość Kastratka
ja bym pomyślała że to ukryta kamera albo koleś założył sie z kumplami, a oni siedzą gdzieś w ukryciu i sie nalewają

Gość Arciku
skąd się wziąłeś ? co za poczucie romantyzmu

Gość RaZR
Nie!!! To jest frajerstwo. Widziałeś żeby ktoś tak robił? Kwiatka to się daje po dwóch miesiącach znajomości. Ty masz wziąć od niej numer i zaprosić na kawe, na trzeciej randce pocałować. To jest Twoja rola i nic więcej nie musisz robić.

Gość Arcio44
Właśnie zamierzam ją zaprosić na kawę czy spacer, ale najgorzej, że jestem bardzo nieśmiały i nie wiem jak do niej zagadać ;/ Dzięki za komentarz.

Gość RaZR
Niestety, ale musisz się przełamać. Chociaż dawała Ci jakieś sygnały? Czy strzelasz w ciemno? Podejdź pogadaj o czymkolwiek, znajdź wspólny kontest i na końcu powiedz "podaj mi swój numer" Jeśli tego nie zrobi to nie jest zainteresowana. Wszystko inne gg mail się nie liczy. Jeśli poda numer to masz 50% szans że przyjdzie na spotkanie, niektóre kobiety dają numer każdemu kto o niego poprosi. Jeśli da to zadzwon za 5 dni i umów spotkanie. Podaj jeden termin i miejsce i zamilcz. Nie proponuje 15 terminów. Jeśli podasz jej jeden termin i miejsce to jeśli jej się podobasz to ma dwa wyjścia: albo się zgodzić albo podać inny dzień tygodnia, ona musi wymówić ten dzień. Wszystko inne oznacza wymówkę, może kiedyś indziej, nie mam czasu, zadzwoń za tydzień to wymówki. Tak samo z telefonem ona ma ci wyrecytować numer.

Gość Arcio44
Strzelam w ciemno, ale jak nie spróbuję to będę żałować. Podoba mi się, bo jest naturalną i normalną dziewczyną. Na taką wygląda. Nie wiem jaką ma osobowość, ale chętnie się dowiem. Wolę spróbować i nie żałować niż nie spróbować i żałować. Muszę wkońcu to u siebie zmienić. Otworzyć się do innych, choć będzie trudno. Dzięki ponownie za rady.

Gość Arcio44
Tak właśnie zamierzam uczynić, bo na spacer jest za zimno. Nie wiem jednak czy się zgodzi pójść na kawę z nieznanym jej chłopakiem.

Ale żeś wymyślił...róze. Za dużo się romansideł naoglądałeś. Jak już masz cos dawać to idź do spożywczaka, kup paczkę mnmsów i poczęstuj ją. Efekt będziesz miał duzo lepszy niż ten przypał z kwiatkiem...

Gość Arcio44
Już tego pomysłu nie ma ;p

Gość srimlajner
no jakbyś wyskoczył z jedzeniem, to dopiero by sie dziewczyna przestraszyła, ze jej tabletke gwałtu chcesz zaaplikować. Ja bym nic od obcenie nie zjadła. Róża? Tylko mega romantyczka to doceni, dzisiaj nie ma takich dziewczyn.

Tylko skończona kretynka pomyli mnmsa z tabletką gwałtu. Poza tym też bym to jadł.... Generalnie metoda przetestowana ale z cukierkami :-)