Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svdf

kto mi napisze o co chodzi z tym nowym samolotem

Polecane posty

Gość svdf

wszedzize o nim trabia i sie nim podniecaja. o co z nim chodzi? dostalismy go za darmo, to samolot prezydenck ? zamiast paliwa lata na wode ?? bo naprawde nie wiem .

Gość idz do psychaitry
jestesmy porypanym krajem i cieszymy sie z byle gownem, moim skromnym zdaniem, to podobnie jak ostatnio minister obrnoy narodowej powiedział że to jest niebywale istotny dzien dla polski i najważniejszy w jego karierze, bo 10 (!) amerykanskich zolnierzy stacjonuje w polszy..

Gość svdf
ok, a jesli chodzi o samolot ??

Gość frte
ja piernicze w jakim zacofanym kraju żyjemy wczoraj na programach informacyjnych cały dzień SAMOLOT :O kobita pokazywała że może regulować ogrzewanie tam gdzie siedzą pasażerowie do tej pory myślałam że to żadna rewelacja a tu sie okazuje że wydarzenie niczym zdobycie Marsa to tak jakby biedak z zepsutymi zębami cieszył się że ma w kuchni wodę i nie musi przynosić wiadrami ze studni , rewelka :O

Gość gfjdshx
Samolot jest o tyle niezwykły że posiada system anyspadaniowy działający w ten sposób że gdy skończy się paliwo to samolot nie spada tylko zatrzymuje się i wisi do czasu gdy przyleci samolot cysterna.

Gość svdf
wstyd jak huj . nie wiem czy dobrze widzialem w tvn24.pl ale chybba i prezydentowa go zwiedzała. .. kurwa , no rozumiem zebyśym kupili czy dostali flote takich samolotow z 30 ale jednym sie podniecac. i jeszcze w rmffm nadawanie imienia np. pana wrony co tak niby ładnie wyladował niszczac samolot a wystarczyło sie tylko schylic wcisnac bezpiecznik i podwozie by sie otworzyo no ale pan wrona nie mial tego w swoich obowiazkach. to jak policjany co widzi tonacego i go nie ratuje bo od tego wopr.

Gość idz do psychaitry
jestem pesymistką i wydaje mi się że o nic nie chodzi, po prostu polska ma sie cieszyc ;)

Gość svdf
cieszyc z 1 samolotu ... kurwa bo padne. temu nikt sie z nami nie liczy na swiecie.,

Gość svdf
ale to tylko samolot. wiadomo ze technologicznie swiat idze do przodu ze w nowym samolocie na toboretach siedizec nie beda ... nie ma wazniejszych spraw typu gospodarka bezrobocie ?

Gość frte
ja widziałam jakies występy, przemowy , delegacje ale nie interesowałam się tym tylko zerkałam w czasie picia herbaty święto czasem mnie rechot brał jak widziałam stewardesse w studiu z czepkiem na głowie co się spinała jakby przemawiała na wiecu ludu pracującego brakuje jeszcze pochodu , rzucania kwiatami i występu Mazowsza,przecięcia wstęgi przez komorowskiego nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tym samolotem :O

Gość idz do psychaitry
no okej, jeden samolot. no nie wiem.. no okej, niech się ludzie cieszą :) może to nawet fajnie, dzieciaki się napatraą,potem będą marzyć o polibudach :)

Gość idz do psychaitry
no komorowska była :) chodzi o budzienie ducha narodu !!! :))

Gość svdf
podniecac sie jednym samolotem bo ma jakis nawiew czy klime strefofwa jurwa wies i zascianek w naszym kraju, za granica sie pewnie smieja do rozpuku. to pewnie szczytowe osiagniecie w polityce PO, no i tych 10 zołniezy usa co u nas stacjonuja czy maja stacjowowac.

Gość svdf
hannibal by ambasador zeby podniesc range wydarzenia , wydarzenia zkupu samolotu ... kurwa gdzie ja zyje. podjudzaja nas do okoła i si z nas smieja . co zrobisz jak do polityki dostaja sie ludzie pokroju tego manekina co naciaga moszne na słoik z majonezem.

Gość idz do psychaitry
w sumie po chuj codziennie gadac o bezrobociu? to tez bezsensu. bo od tego tylko pieprzy sie nastroj spoleczny i pracodawcy beda mniej sklonni do ryzyka i inwestycji. wiec problemem sa tu media, a moze nawet nie media tylko lud, ktory codziennei jakas dawke wypelniacza glow gownem musi przyjac bo inaczej by sie nie odnalzazl na planecie ziemia. wiec w tym kontekscie to summa summarum nawet fsjnie ze pokazuja ten samolot. moim skromnym zdaniem mogliby zrobic kiedys taka jazde wokol jakiejs uczelni, nagrod, biofizykow, artystow. no i tak :/ ciezki los zycia w medialnej erze popkultury. co robic?

Gość svdf
nastepny news bedzie o słikach winiary. pierwszy słoik da Hannibala111 pekł w dupie, nastepny juz chował w mosznie.

Gość frte
no to ja się będę jarać że se kupiłam telefon gdzie mogę przesuwać obrazki palcem po ekranie ogłoszę święto w rodzinie, zawiążę kokardę na nim i położę na piedestale, zaproszę ludzi i wygłoszę przemowę ile to ja osiągnęłam w życiu , taki sukces bla bla bla

Gość ewuie
Każde siedzenie zaopatrzone jest w specjalny przyrząd umożliwiający łatwe i przyjemne naciąganie moszny na słoik (można go znaleźć pod siedzeniem, gdzie spoczywa w bezpiecznym uchwycie).

Gość svdf
ewuie hahaha niezle . jak tam hannibal111 kiedy dziewiczy lot. ??

Gość idz do psychaitry
a może chodzi o to że to jest taki myk socjo/psycho techniczny? że jest samolot!!! polacy usłyszą że JEST to zapomną o tym którego NIE ma bo mamy nowszy i ladniejszy i bedzie git ;)

Zapraszam do monitorowania mojego oficjalnego bloga: www.tomaszwawruszko.blogspot.com Dowiecie się z niego tego, czego nie dowiecie się znikąd indziej. Np. znajdzieci galerię Sashy Grey.

Gość svdf
warwuszko a bedzie tam cos o twoim słoiku?

Gość annje
Temat zastępczy jak wiele innych.

Gość bo to tematy dla lemingów
czy tez inaczej POkemonów. Oni sie interesuja samolotami pasażerskimi, kredytem w frankach szwajcarskich i co premier powiedział :classic_cool: A te tvny i tym podobne to ich telewizje to musza o tym mówic :D

Gość ale.......
wy smieszni jestescie, autorka sie pyta o co chodzi z tym samolotem a kazdy zamiast jej odpowiedziec to sie wysmiewa z tego samolotu. ja uwazam ze fajnie ze kupili i niech sie ciesza co mi tam. Ja lubie LOT, latam do Stanow i nie narzekam na te linie a tu jakis nowy fajny samolot, ja sie ciesze:)

Gość ale.......
frte sorry ale miedzy Twoim telefonem a tym samoloten jest roznica. Kup sobie taki samolot, ciekawe czy bys sie nie podniecal ze sobie taki samolot kupiles

Gość ale.......
jak sie dowiedziałam że LOT kupił samolot to dostałam orgazmu