Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krycha37

chłopak córki dobierał się do mnie

Polecane posty

heheh... tak sobie myślę ze ten chłopak jest dosyć odważny, jaj swojej teściowej nigdy bym czegoś takiego nie zrobił.... bleeee... a co z tym idzie krycha musi być całkiem całkiem fajna babka skoro ten chłopak t

Gość To zależy ...
Ten facet niech lepiej zejdzie z drogi twojej córce i tobie również, bo z nim nie będzie przyszłości. Córce stanowczo odradzaj jego towarzystwo, najpierw delikatnie, powoli, a z czasem konkretnie. Jesteś w jakimś stopniu odpowiedzialna za los swojego dziecka/

Gość Krycha37
to zależy masz racje, jestem odpowiedzialna, postaram się zniechęcić córkę do tego chłopaka. Długo nie są razem to może córka w końcu przejrzy na oczy. Jest jeszcze jeden problem, boje się ze takie sytuacje się powtórzą, a fizycznie on ma nade mną dużą przewagę...

Gość klawy zenek
a jestes aktrakcyjna? za taka sie uwazasz?

Gość Krycha37
Co to ma do rzeczy?

Gość klawy zenek
no to wyjasni troche sprawe kumasz? jesli jestes atrakcyjna to wiadomo a jak przecietna to znaczy ze jeszcze gorzej z nim no chyba ze mu sie po prostu podobasz

Gość Krycha37
To nie chodzi o to, że jestem jakaś nietykalska czy coś w tym rodzaju. Po prostu to ja zawsze uwodziłam facetów mojej córki i robiłam ten pierwszy krok. A tu niespodzianka! Cham był pierwszy!

Gość Krycha37
Jednymi słowy straciłam dominację i to mnie boli. Zawsze to ja rozdawałam karty!

Gość Krycha37
pozatym lubie w pupe a on jak cham chcial mnie tak zwyczajnie wziac