Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedewew

czy mi ktoś pomoże

Polecane posty

Gość dedewew

wiem, że napewno nie, bi kto chciałby spłacac czyjeśc długi, ale tutaj za spłatę długu w banku oddaję dom na wsi, woj,dolnośląskie, po remoncie, ładny. bo... pożerowałam siostrze kredyt, oni się rozwiedli, każdy poszedł w inną stronę, a dom i dług został. ja zarabiam 1600 zł, nie stać mnie ani na kredyt na spłatę kredytu ani na nic.

Gość annje
Ale na jaką pomoc czekasz bo nie rozumiem. Liczysz że ktoś ci dług spłaci? Sprzedaj dom.

Gość dedewew
w zamian za dom, ktoś odkupi ode mnie dom wystawiam już wszędzie, pół roku nie mogę go psrzedać

Gość pokaz
ogloszenie

Gość annje
Ile masz tego długu a dom ile jest wart?

Gość dedewew
250 tys. i tylko tyle chę za nieruchomość dom o pow. 100 m2 na działce 13 arów, ogrodzony z budynkeim gospodraczym. Parter: ganek, przedpokój, sypialnia, solon, kuchnia z wyjściem na ogród, łazienka i wc razem. Poddasze 2 pokoje. W cenie jak ktoś che działka obok 30 arów (zabudowa i rola)jeśli kogoś nie interesuje 2 działka to obniżam cenę domu. Dojazd asfaltowy. Dom po remoncie, wymienione instalacje,ocieplony, nowy dach. http://dom.gratka.pl/tresc/402-10203051-dolnoslaskie-brzezany.html#9e6dab6190692f3a,1

Gość dedewew
to ogłosznie akurat wystawione przez biuro nieruchomości, też tam dałam ale odzewu nie ma. proszę wpisać w wyszukiwarkę "dom brzeżany" jest dużo więcej zdjęc

Gość karampukowa
To moze wynajmiesz komus jak sie nie sprzedaje? A sama nie dasz rady tam zamieszkac? Przerabana sytuacja, wspolczuje Ci! Ale przeciez siostra i byly maz dalej maja obowiazek splaty, no nie? To nie oni powinni sie starac dom sprzedac?

Gość dedewew
no mają ale nie płacą umowa z bankiem jest rozwiązana. Mam sprzedać dom do końca roku taki jest warunek. jak nie sprzedam to musiałabym zaciągnąc kredyt na spłatę tego kredytu a takiego nie dostanę:(

Gość MamaJulji
Jaki sliczny jest ten dom ,bardzo mi się podoba,jednak za daleko

Gość annje
Szukaj może po lokalnych forach w swojej okolicy.

Gość karampukowa
Wiez wyduju sama ulotki z kolorowym zdjeciem tego domu i ogrodu z zewnatrz. Dopisz podstawowe fakty. I porozdawaj te ulotki w sobote przed jakimis supermarketemi albo sklepami z materialami do budowy itd. Napisz, ze robisz w niedziele "open house" o do - kazdy moze przyjsc i obejrzec. Przygotuj jakies male ciasteczka czy cos tam do przekaszenia i czekaj na klientow tego dnia w tym godzinach co podalas. A noz ktos sie zdecyduje po zobaczeniu domu?

Gość dom za mały
jak dla mnie tylko 3 pokoje i najwazniejszy minus-tylko 1 łazienka wg mnie zejdz z ceny ba za tyle go nie sprzedaz-dom jest na wsi